Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače mu je žena rođaka od terzića sad znate što ga brani,nema dana rada nigdje sem na državnim jaslama
višepartijski sistem je u BiH doveden do besmisla. Narod dadne glas a onda uticaj i pozicija izabranog se stavi samo u funkciju njegovog ličnog dobrobita i njemu bliskih. Nijedan poslanik ne zastupa narod i opšti interes. Odgovornosti za dobijeni mandat nema nikakve, tako da sa izborima ili bez njih običnom narodu je isto.
Jesi to ljubomoran, jetuitski isprdak
SDA više i NE KRIJE kako su KRIMINALNA ORGANIZACIJA !!!
Hajde Sepicu ne laprdaj. Shvati da si propali politicar, i kreni posteno da zaradjujes za zivot.
U sukobu interesa 100 % lik
Šuti Sena nebitan si...
Zakone poboljšati tako da prosječni čovjek dobije više prava i da zakon stoji više na strani nezavisnih malih poslodavaca i onih koji žele započeti posao. Korupcije će uvjek biti ali kad malo više progledaš kroz prste vrijednim ljudima i podržiš ih i država i narod i svi bih više bili sretni. Koji je fazon braniti i gledati dlaku u jajetu nezavisnim poslodavcima a samo 'kumovima' davati državne pare. Toliko 'malih' ljudi bi imalo bolji život da je zakon pravedan.
Bravo Šepiću.
Idi senade malo u prosvjetu, bavi se svojom strukom, budi profesor historije. Trebas osjetiti sta je imati cca 1200 KM u odnosu na cca 5000 KM vec 20 i kusur godina. Zapitaj se je li to Halal dinar sto nosis kući, od mene nije.
U čemu je problem čovjek zna radit
sepic izmislja toplu vodu. pa nece ni jedna stranka imenovat postenog nego najgoreg u svojim redovima. jedino tako mogu da kradu a kad im ne bude trebao voloder ili neki naredni bikonja pustice ga nizvodu.
Nece ovi nikad nikome polagati racune, i dalje ce sve isto biti, bla bla bla
Ko ovoga forsira??? Izborni rezultati nula, ali non stop ima medijski prostor
Blaa blaaa blaaaaa
Pitanje je da li ovog Šepića iko živ sluša.... Čovjek je pojam šuplje priče.
Šepic relevantan lik ,bitan ko gace u pornicima