Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa znamo mi da ti postujes sda, zato i necemoo glasati za tebe papak cazinski
komsic-hadzikadic
zajebo si se sepicu ovom izjavom i vjerujem da ce te ova izjava kostati mnogo glasova jer narod ce sad vjerovati da si ipak njihov igrac i ubjedjen je da ces koalirati sa sda a narod trazi alternativu i bijeg od sda
Sitna dusa, SDA mu sve dala, nenormalno se obogatio, pogledajte samo kakvu je kucu napravio babi u okolini Cazina od 500.000 KM, plus stanovi u Sarajevu, djeca idu u privatne skole. Kome ti supljiras i koga lazes, pitam se ko normalan moze glasati za ovog lika. Moras shvatiti Sepicu da nema vise Sulejmana Tihica.
Pa odmakni se više od Bakira , yebbo te on .... Hajde malo budi svoj ...???
Spusti se malo Bloče. Letiš ko napušen.
Koalirat ces ti sa crnim vragom samo da se ogrebeš za kakvu funkciju. Normalan čovjek ne bi mogao u SDA izdržati duže od 15 minuta. Svi vi koji ste bili godinama u SDA isto ste smeće kao i oni što su ostali u SDA.
Nekad je pametnije sutiti
Mala bara puno krokodila, puno krokodila, puno krokodila Mala bara puno krokodila, puno krokodila, puno krokodila Oj krokodili šta li će vam tako mala ( tolihna) bara,tako mala (tolihna) bara kada Bosnom ( tako malom barom ) puno političkih grabljivaca šara, toliko novih grabljivaca šara.... Pozdav za moje ''favorite''; Riđobra-gada, prvoprođenog , samotepajučeg ''leadera kod Bošnjaka'' i Sebiju zvanu Seka i od milja El-enna .
maloumnik. takvi su najopasniji za društvo. žive u uvjerenju da svojoj zajednici čine dobrobit premda su cijelo vrijeme u službi mafije.
Koalirace s ljevicom nakon izbora kako bi ih iznutra razbio a SDA bacio u opoziciju i digao sebi cijenu pregovorima. Pasce vlada ljevice kroz pola godine, a SDA ce agresivno voditi kampanju kritike kod potkupljenih medija. Onda ce on istrcati i reci kako to vise nije ona SDA koju je napustio i da su se promijenili i postali ozbiljan partner. Utanacice svoju korist a onda skupa kao fol 2 stranke vladati od 2019 do 2022.
Hocemo imena ko je za robijeeeeeeeeee .....!!!!!!! STA POSTUJES .....! IMENA I DOKAZI KO JE ZA ROOOO BIJEEEEEEE ......! VJESANJA ..... KO JE ZA VJESANJE ..... IMENA ....... U startu si ga popusio zemljace .... NE ZNAS DA LAZES .... HOCEMO STO BOLJU LAZ ..... ☝️🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱🚱
ti si SDA genetski...
ti si u pravu cijela izborna kampanja vam treba biti zasnovana na respektu sda
Kad moja Sebija dođe na mjesto predsjednika,ima da joj ja budem zamjenik.
hoćeš li tražit od precednika savjet?
bio je najbogatiji mladi sda kadar stanovi u sarajevu stambena zgrada u CAzinu i tako dalje
Hahaha citav zivot i karijera u SDA i sad ce kao nesto novo ponuditi. Mora da je bio na Tibetu u skrivenom hramu gdje je pronasao mudrost kod ucitelja Tao-lija pa se sad vratio u BIH
Kako ces ti toliko biti bolji od Bakira i Scepa kad ste zajedno pohadzali isti razred i decenijama istu temu obradzivali a to je KAKO SE STO PRIJE DOCEPATI KAPITALA I IZVRSNE VLASTI. Stoga Sepicu sve ove tvoje i hadzijine suplje padaju u startu u vodu i vjesaju se macku o rep.