Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šepiću pogledaj semafor! http://m.vijesti.ba/clanak/413109/prema-velikom-istrazivanju-valicona-radoncic-i-sbb-prvi
@IvicaIMarica Evo sta narod kaže ko je lider Bošnjaka.
@IvicaIMarica http://m.vijesti.ba/clanak/413109/prema-velikom-istrazivanju-valicona-radoncic-i-sbb-prvi- Evo šta narod kaže ko je jedini i pravi lider Bošnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Analizirao sam sve kandidate za Bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.Sigurno da nema boljeg kandidata za Bošnjačkog člana Predsjedništva od prof.dr. Mirsada Hadžikadića. Čovjek je obrazovan, stručan, kulturan, pošten, pravedan, uspješan, harizmatičan, nije član neke stranke.Ima sve osobine koje treba imati lider.Ima program i viziju države, cijeni mlade, znanje i stručnost.Iskoristimo šansu koja nam se pruža, glasajmo za nezavisnog kandidata prof.dr. MIRSADA HADŽIKADIĆA!
Šepić niko i ništa ,propalica SDA
Ovakav ološ te natjera da kažeš i ono sto ne bi htio reci. Koliko se te bagre nakotilo kao sto je ovaj lesinar.
E moj Senade kad ti pljuješ one koji su od tebe čovjeka i gospodina napravili kako bi pomogao drugima da ti nije bilo sda nikad ti Brisela ni Evrope vidio nebi još bi ti čuvao krave po cazinskim proplancima
dali će Mirsad hađžikadić da se kandiduje.jedini čovjek bez prljave prošlosti.
SDA, njihovi klonovi (NP, , PDA, konaković, itd.) kao i sateliti (SBB) me ne zanimaju
Covjek nije dobio dovoljno u SDA.
Ti zelis samo sebi vratiti fotelju. Sepicu, nadji neki posten posao. Pusti se politike, hrani i odgajaj djecu da budu cestiti i radini. Da zive od svog rada a ne kao babo na ledjima naroda.
Reptil
Legendo, napusti politiku, zasadi koji dulum malina, obradjuj nekih 7-8 godina, da te dobro izluftira. Onda se vrati, ulozi pare od malina i razvijaj politicku karijeru nanovo. Do tada svaka ti je suplja ko djevdjir...
aha..
kuku bošnjacima ako nas ti budeš predstavljo moj šepane smrade
haj ne kaki svegati
Prvo vrati novac koji si uzeo od stranke, pa poradi na svom dostojanstvu, tek onda vraćaj dostojanstvo Bošnjaka.
http://m.vijesti.ba/clanak/413109/prema-velikom-istrazivanju-valicona-radoncic-i-sbb-prvi- Evo šta narod kaže ko je jedini i pravi lider Bošnjaka.
Senade po komentarima ljudi mislim da se nisi trebao kandidovati. Ili ces ko Fahro tek treći put odustati