Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sibirsko vrijeme -16 u februaru? Msm da oni iz Sibira umiro od smijeha na ovo
Kod mene -25 pa se ne zalim :/
@zicke6677 Kod mene je 18 u plusu ......krv vri , stavio bi ga u mravinjak !
Idila :) :)
@VoIvoXC90 Ako te baš zanima :) već očistila :) rukavice i metlica....
@zigosani Ko o čemu ....baba o uštipcima :D Zimska idila !
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
U Titino vrijeme ova sibirska ciklona se zvala februar.
šta smo sad skrivili?
cuj snjeg.... i hladno... ma nemojte.. a u kojem smo to mjesecu pa da bude 30???
Hebu nas Rusi vremenski
Hladnije bilo prosle zime, ne znam sta je razlog za kuknjavu.
Ljudi moji Sibirsko vrijeme je - 40 i niže, prošle goine smo imali zeznutu zimu, dok nebude gora od nje sve ovo je super.
Vala bas, nekad je normalno bilo sa -15 ili -20 bar januar i februar,u skolu iso snijeg visi od mene a sad je sve to cudo u par dana....
Sto je narod postao gnjecav, nekada se na -16 ponasalo kao da je 0, danas neke meteoalarme izmisljaju, upozorenja i sl. Dajte ljudi, pa zima je, sta ste ocekivali? I jos kad ovo uporede sa Sibirom hahahha, pa u Sibiru na -16 ni vatru le loze.
na planini -16, pa to nije iznenadenje. jbt februar je.
Idemo u planine jer tamo nema zime, skijanje se brzo uci ko je blesav da sjedi kuci..
ni jedne vise!!
ljepota :)
Ovo je smijurija od naslova.
Kakvo sibirsko,to je normalno za ovo doba godine.
U Tuzli je danas prvi dan ove zime sa dnevnom temperaturom u minusu, i odmah vijest o sibirskom vremenu. Izvjestac nije normalan. Blaze zime vec duuuugo nije bilo.
U Tuzli je danas prvi dan ove zime sa dnevnom temperaturom u minusu, i odmah vijest o sibirskom vremenu. Izvjestac nije normalan. Blaze zime vec duuuugo nije bilo.