Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U međuvremenu Stanišić je CIA tako ništa od presude. Mutan lik, možda je i za vrijeme rata radio za CIA.
Stanišić je najinteligentniji lik koji je udba imala , IQ 165
Načelnik Generalštava JNA Veljko Kadijević - CIA Načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije Perišić - CIA (nedavno rehabilitovan lično od SAD ambasadora u Srbiji Hilla) Nenad Pejić urednik informativnog programa predratne TVSA - CIA, Urednik Oslobođenja Kurspahić - CIA Ivica Puljić - moguće CIA (nije potvrđeno) Neven Anđelić - Mi6 I onda se pitate što je Tito govorio o unutrašnjem neprijatelju.
Zemlja gdje ima najviše estradnih umjetnica žena, najviše vršnjackog jutube i tiktok nasilja medju djecom, i muževa predvođenih huliganima Belivukom i Ivanom Bogdanović. Mora za ministra imati ratnog zločinca. Prema Srbiji treba podići zid 4m sa bodljikavom žicom , tako i medijski zid da nas netruju nemoralnim i nasiljem.
Davno je njih trebalo riješiti da nikome slično nešto ne padne na pamet. Kuda su oni prošli tu trava više ne raste..
Odgovorni za tolika mucenja i ubistva bez smrtne kazne nema pravde.
Đukića ne isporučuju za tuzlansku kolonu,koji je odgovoran za 71 .ubijenu mladost.
Srbi su inace sa Marsa došli na Zemlju
Dva drzavna bandita, necovjeka u projektu unistenje jednog naroda.Dvojica fasista i psihopata kakve samo te i slicne sluzbe zla imaju.
Ako bog da pa da ospe , idemo majke traze svoje po zatvoru
Vrjeme je dase zatvore. Kako se Srbi ne stide da oni medzu vama mogu bit. Imaju srecu pa nema smrtne kazne.
Iako jesu pruzali politicku i vojnu podrsku, nisu podrzavali zloconacki cilj😁
Znaci bice revizije tuzbe protiv Srbije za agresiju i ratnu odstetu nad BiH ?
Zar ima vece sramote - ratni zlocinac...... da Bog sacuva i zakloni
Ma nema od ovoga nista.....da je beko drugi u pitanju davno bi Srbija bila presuđena za genocid a Bosna clanica NATO saveza i EU...posto su muslimani/Bosnjaci glavni politicki faktor u drzavi, zapad nikad nece prihvatiti funkcionalnu drzavu BiH sve dok se muslimani/Bosnjaci ne otjeraju iz svoje drzave....
Za ta zlodela i u Srb pola neistomišljenika raspalog Miloševića su pobili
Anglosaksonsko pravo i sud će uništiti BiH.
Gdje god je zločin tu je binsr. Genetski modifikovan i podešen.