Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvara se koalicija SNSD-SDS bez govedarrice
SDS nikada nije dao da BiH napreduje ka EU.Sada su dobili pare od Sorosa da prave nerede u RSu.samo sa ciljem da koce razvoj BiH.Oni to rade podmuklo,a sve u dogovoru sa Dodikom.Mi naravno tu nasjedamo i vidim da neki se stavljaju na stranu ovog goveda.
a nije moguce da neko odbije fasizam znaci? niko nije slobodan da ima suprotno misljenje bez sorosa? :D zasto uopste zivis? zar zivot ispranog mozga nije gori od pakla?
Kakve veze ima vjera sa porijeklom i nacijiom? Bosanci SVAKE vjere su letili na Drinu vez 24 hiljade godina da se brane od istoka, i svih 24 hiljade godina isti identican narod u njoj bez ikakve veze sa srbijancima.
Nepismene Vlahonje i njihove parole. Sa njima uvijek oprezno, mogu nanijeti stetu i nehotice.
Tolko ce i da im ostane..jos ovih 50 zaludjenika i Govedarevic mos da stavi kljuc u bravu. Kakva je stranka bila SDS a sad spala na Bosica, Mektu zvanog ''diploma'' i Pandurevicku. U neku ruku steta, imali su potencijal da ostvare sve nacionalne i drzavne ciljeve ali se izmetnuse u izdajnike, podanike i kvislinge. Srecom, tu je Mile koji ce da zavrsi zapoceti posao.
...šta je ovo Mile dva dana ne mogu oka otvoriti od banova.
Kroner ,on ti je jedan veliki šaljivdžija koji od 2010 piše da će Mile završiti započeti posao ,a evo mašio je zasad 8 godina.Pravi smradovi su onaj "bulevar " ,"tesla pupin " ,"senkavetra " , "BobaBg".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Potencijalni budući genocidaši i zločinci...........al idući put će bit nešto žešće ako Bog da....neće vam srpčadi biti lako kao 90tih
Poslednja večera?
Srbuj makar slamu jeo. Da ih sve pretreseš ne bi cvaju sabrao 😆 Inače ja sam za Dodika. Što je on duže na vlasti više je siromašva, crne kuge, suicida, iseljavanja u boljem dijelu BiH.
@SabahudinVelic Za njih u RS-u smo svijet izmislili, daleko od toga da nam je med i mlijeko 😊
sramota na sta je spala sds.....