Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A do septembra će zaboraviti da su išta rekli o nekim protestima, jer će Bake podmazati u međuvremenu! ^^
...jer nOrOd znO!
Bravo,za takve stvari sindikalnim čelnicima i služe ove "prijetnje"i najave nečega što se neće ni dogoditi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sindikat najveci dzerizi,nehljebari i poltroni
Sve dok se datumi "protesta" planiraju prema godišnjim odmorima, pa da malo "zahladnj", pa da se vlada "dohaviza"...od toga nema ništa. 💁
Da vidimo i to čudo! Sve nešto kontam da će se raditi u dobrobit ISTORIJSKE KOALICIJE BOŠNJAČKOG NARODA! Onda će i Sindikat gorjeti.
Ako ovi izadju na ulice i bude ih vise od 50 ili ce grad ili snijeg ili nove poplave. Dajte Sindikati koga farbate, prestali ste i onoga papka Gratza spominjat, koji vas je radi Sarajevske pivare sahranio. Bas ste konzistentni.
HAHHAHAHAHA pa protestvujte pizde jedne samo odgadjate mrs stoko pogana
Na rende kora i na viljušku supe
Daj ne sramotite se vise
lazete
FADILE ŠTO SI VLADO VLADO SI.MRŠ NAZAD U BRABONJIŠTE.
Ko ono, nemojte nas ovaj mjesec, rezervisali smo ljetovanje, da nam ne ebe cejf
Jel smjenu one vlade đe je ćerka predsjednika sindikata uposlena kao sekretarica ???? pOVRH TOG VIĐEH JUČER MOMĆINU podpredsjednika u lister odjelu, i on treba da zatupa prava radnika sa SRAMNO VISOKIM minimalcem ( citat Fadile Halali) od 320 KM mjesečno ! Rastjerati predsjednika i zamjenika sindikata govnjivom motkom! Ako ne možete raspustit vladu, raspustite bar sindikate. Jedinstven sindikat ili nikakav !! a protesti ? Buahahahhahahahahah pred svake izbore puštaju ovakve probne PRDEŽE !
"Vlada traži vanredno preispitivanje sudske odluke..." sve je jasno o kakvoj se kriminalnoj postavi radi. A što se tiče sindikata, to je sve na herende kora. Hajmo, juriš, ua, i onda niko ništa. Kad bi stvarno ljekari, prosvjetari, policija jedno heftu ne došli na posao i držali se toga, prvo nema šanse da ih neko može otpusiti, a i da ih otpusti, ko bi im radio u preko 100 škola i liječio desetine hiljada pacijenata i čuvao javni red i mir, kakav takav?
ma kakvi vi i protesti ne mozete skupiti 100 ljudi da vam dodju na proteste,a ako kojim slucajem i uspijete eto potplacenih aktivista od strane nasih bajnih politicara da naprave haus kao prosli put kad su poceli paliti lupati i krasti posten svjet se pokupio i kuci.tada su napravili generalnu probu za svaki slucaj. tako da ne davite vise sa protestima nikad ovdje se nece vise nikad nesto promjeniti pogotovo na bolje za narod.a i vi sindikalci ste potkupljeni i poltroni politicki stranaka
Ovdje svako protestvuje kad je njemu licno lose a dok mu je dobro ebe im se za ostale
Masovni protesti. Ko svake godine...
Treba malo i privatni sektor urediti jbg nije pošteno da se samo priča o javnom sektoru
Pa treba, al' šta će radnik kod privatnika, šuti da ga ovaj ne otjera. A neki drugi jedva čeka da počne bilo šta raditi, samo da primi koju marku, a kad se zaposli onda za par mjeseci počne isto razmišljati, kad skonta koliko ovi uzimaju a koliko malo daju.
Nema od tog ništa, novi se kredit uzima, idu dugovanja, ide plata i kraj priče. Poserem se na sindikat.