Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca su vojska najjača , 😎
Bravo sindikat! Primiću vakcinu samo: 1. Ako vlada garantuje 100 % djelotvornost iste 2. Ako vlada garantuje sigurnost vakcina pismeno
Ti isti nastavnici su po citave dane po kafanama,restoranima, svadbama okupljanjima a to im ne ugrozava zdravlje. Samo ih ugrozavaju djeca u klupama....bas cudno. Neko na silu srozava ionako srozano skolstvo.
znas gdje zivia kad su nastavnici antivaxeri
Ovaj Vranić pravi fašista.Ni morala,a ni etike, on bi i silom da tjera ljude da se vakcinisu.....Alo momak odjebaus.
Gospodinu ili gospodji koji/a je dala dislajk na moj komentar zelim da kazem da su pogresno shvatili moj komentar.Naravno svako kao licnost ima pravo na svoj izbor tj. hoce li ili nece primiti vakcinu.Slobodna volja.Poenta komentara je da se kukalo kada nije bilo vakcina, zasto ih nema i da bi nastavnici trebali biti prioritet a danas kada ih ima vakcina treba biti na dobrovoljnoj bazi.E to je poenta komentara.
Svakome ko želi, to treba i omogućiti. Ko ne želi - ne smije ga se prisiljavati. Sve drugo je fašizam.
Mislio sam da traže nešto što nema veze sa životom... Ljudi fakat imaju realne zahtjeve... Ministri da prijete u svojoj kući ako smiju 😂😂😂😂
Uhljebima nikad dosta
Koliko ja znam u prijasnjim izjavama tog Predsjednika Sindikata g- dina Sivre trazeno je od Vlade KS da prosvjerni radnici budu prioritet u vakcinisanju da bi kao mogli nirmalno drzati nastavu u skolama a sada odjednom vakcinacija mora biti na dobrovoljnoj osnovi.Zasto i kako odjednom promijeni misljene?
Ponovo: Svakome ko želi, to treba i omogućiti. Ko ne želi - ne smije ga se prisiljavati. Sve drugo je fašizam
Nastavnici glume zrtve, a jedina zrtva u ovoj prici su djeca. Imate vakcine gospodo, sta cekate? Djeca treba da sjednu u ucionice za par nedelja.
Ti isti nastavnici su po citave dane po kafanama,restoranima, svadbama okupljanjima a to im ne ugrozava zdravlje. Samo ih ugrozavaju djeca u klupama....bas cudno. Neko na silu srozava ionako srozano skolstvo.
Najbolje je zalediti svima školovanje, i kad se gospoda skontaju šta i kako, ne mijenjajuci pri tom odluke ko carape, tada ponovno nastaviti skolovanje.
Svi se vakcinišu i djeca idu normalno u školu ...roditelji,uposlenici...samim tim štitimo i djecu...
Halo ba...pa i vakcinisani šire virus, vjerovatno još i više sojeva.
niko njih puskom vise nece natjerati u skole, samo izmisljaju kako bi sjedili kuci u pidzamama i djeci slali zadace preko vibera. a kad imaju raspust i godisnji od 3 mjeseca onda ne strajkuju.
Niste upućeni...kakav godišnji od tri mjeseca😂😂😂Niko ne voli online rad..radi se puno više,koliko god vi sad jeli gov.a ...NE POSTOJI ODMOR ZA NASTAVNIKE OD 3MJESECA.NEPISMENI STE I JESTE SAMO ZA LAPRDANJE PO PORTALIMA🤮🤮
Svaki nastavnik i učitelj mora biti vakcinisan a ako nece dovidjenja ima ih na birou koliko hoces
Tačno
Borac, mrš u neku diktaturu, bio bi dobra Hitlerova mladež ali si kasno rođen.
Godinu dana sjedili kuci,djeca nista nisu naucili i sad nesto opet traze,a plate idu
Samo strajkujte, puna podrska!!!
Sta vi imate strajkovati , sve vam i prekomjerno placeno za nerad i opet nesto glumite