Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi što se protive sindikatu neka uredno vode knjige i PDV svakako nisu u sindikatu
Nemaju coravog dinara
Hvali para uhkjebi da nam nebi debeli smrsao.
Sta je sa penzionerima,smiju li na protest,jel Redzo razradio taktiku sa premijerom,da se jos malo strpe,pa ce iduce godine biti bolje,gledam u mene komsija 10 g.u penziji nosi isti sako i cipele sto je kupio dok je radio,samo pomice rupice na kaisu da ostanu pantole na njemu.Sramota.
Trojka se pogubila realno
Sivro ovo forsira jer želi rušiti ministarku. Kao korisnik budžeta mogu reći da u ovoj teškoj situaciji kad je budžet pred kolapsom i naši sugrađani na rubu egzistencije nikakvo uvećeanje plaća ne dolazi u obzir.
Kome je mala plata neka napusti, ja ću raditi.
Eo i ja cu se zrtvovat i radit ko sluzbenik
Bijedno ,vlada KS sa 840 KM osnovice u vecini kantonslnih fitni ,pristaje na 901 KM, dok oduzmu PDV, povećanje 50 KM, hahaha
Pa nek napuste i odu kod privatnika ako im ne stima. A mogu i u njemacku