Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod hitno da se učlane u vladajuću stranku, da bi stekli imunitet od sudskog progona.
@PantaRhei Ovdje gdje su opjevane ubice braca Morici, ili gdje je Caco ispracen kako je ispracen i jos se velica, i gdje se jedan kriminal pravda drugim kriminalom ili jedan zlocin drugim zlocinom, nikad nece postojati ni drzava, ni zakon. Nazalost nase djece najvise i svih narednih generacija.
Nikad na balkanu nece biti dobra situacija, da obicnom covjeku bude bolje. Balkanci su u velikoj vecini slucajeva losa sorta ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
niti je dva puta ranjavan u ratu niti je clan stranke...ima sve preduslove da bude uhapsen...
Tako to radi FGR raja.Dok bez prestanka laje na SDA, samo gledaju gdje napraviti neku kombinaciju da izvuku pare.Toliko su se upetljali u lopovluk i kriminal, da kradu i od bolesne djece.A tek kad su bili na vlasti, pa uzimali su reket tako otvoreno, da je i one starije clanove SDP-a bilo sramota, sta radi Damir Hadzic.
Ovaj pogled u autu, i podocnjaci govore mnogo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislili su da su medju budalama najpametniji
A u Sipi nema kriminalaca!, sve posteni i cestiti!? Dodik im jebe drzavu i majku javno pisnuti ne smiju. To je Agencija koja nissta ne radi a ova gospoda sto se setka svako od njih ima platu po 2.000KM te su rak rana budjeta ove kvazi drzave Etiopija nam ravna nije! Fuj
Lopovi.
Možemo li se na trenutak zaustaviti pa spomenuti još jednom one divne ljude koji su građanima UKRALI 10 miliona za nabavku respiratora....
@AO...problem je druze sto je taj isti Batko i ekipa urlala na sva zvona o raspiratorima zajedno sa ostalim crvenim kmerima a oni u isto vrijeme se igrali bande Hape Hapica. Kako to ?
BATKO NA SUDU LIVE VIDEO: Video Informacija: https://videobatkojeuhapsen.blogspot.com/
Video Informacija: https://videobatkojeuhapsen.blogspot.com/
BATKO UHAPSEN VIDEO: Video Informacija: https://videobatkojeuhapsen.blogspot.com/
Bakire, uhapšiše Bošnjake a ti ne reaguješ?
Uhapsili ga jer je Hrvat. Samim tim sto je Hrvat automatski je nevin.
Je l' mu bilo hladno NA avionu?
Najveci muljator iz te skupine je u Travniku!Ako je SIPA cestita,pronaci ce ga!
sletjela tičica u gnijezdo
ja iii
Svemu dodje kraj ...
A di si poša pajdo issa ti??