Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mala je cijela Zenica, koliko lopova u BiH ima
Celije po 4 stanara, ko zavrsi tu, neka moli Boga da nije najslabiji.
Bio sam napisao zatvorenika, ali izbaci mi govor mrznje hehe
I kino šala?!!! Sve bi ja to poslao da radi...nek kopaju zemlju,radi na autoputu nema đaba ležati na račun poštenog naroda koji pošteno radi i zarađuje a oni dangube i ljenčare !!!!
Raspadaju se skole, bolnice, nema citostatika… al’ ima novca za ugodan smjestaj serijskih ubica, silovatelja, utjerivaca dugova… ratnih zločinaca… BRAVO!!!!
Treba im staviti nove 85” 8K UHD TV, nove teretane, nove anatomske dušeke,latofleks, satenske posteljine, svilene pidjame, prečistivaće zraka, klima uredjaje,… omogućitinim godišne odmore 14 dana po izboru (Turska, Tunis, Egipat, Grčka)… i po 5000KM mjesečno….
hoće li biti jedno počasno mjesto za onoga koji je ispalio granatu na današnji dan 1993 i okončao život 8 mladih Bosne i Hercegovine? još nikakav članak o tome na klixu
e samo se to siri kod nas, ko epidemija
Kartel je golem treba to u roku zavrsiti!
Oj zenic siri svoje kapacitete svako moze doci tu dijete
Kazneno popravni zavod!? Koga to zatvor popravi, izlaze još gori.Fizičko kažnjavanje uz težak rad bi imalo efekta.Ovako,samo bacanje para uzalud.
Familija Isak če ako bogda završiti u tom novom konpleksu
Sve bih dao, platio bih ako treba, samo da ovdje premjeste Veselina Vlahovića Batka.
Neka se šire kapaciteti zatvora jer će u njemu možda završiti i nalogodavci zločina koji se odvio prije 31 godine u Vitezu kada je ubijeno 8-mero nevine djece!!!!
IMA LI MILICIJE DA RADI?
I kino dvorana,sto ti je demokratija moras svaki dan djetetu dat 2/3 km za sendvic u skoli a razbojnik ima 3 besplatna obroka sa propisanom gramazom mesa i voca a sad i kino dvoranu. Ojjjjjjj......
Bolji uslovi nego meni kod kuće.