Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca u nesesreci bar po ovim slikama je to da je vecina kuca nenaseljena...
Zao mi je naroda i molim Boga da svi prezive al pogledajte samo prvu sliku i nacin izgradnje sa jako slabim nosecim zidovima i konstrukcijom koja pada kao kula od karata. Nazalost vecina domova u nasoj zemlji je radjena divlje i komplikuju ovakve situacije
Druže, ono što su nam danas ljudi pričali šta se zbilo noćas dole, kakav zvuk su čuli i jačinu prirode bilo bi ti jasnije da bilo kakav noseći zid tu ne igra nikakvu ulogu, samo sila prirode
Dali je moguce da Trojkasi iz toplih Sarajevskih soba komentarisu zbivanja, dok je Nesic na licu mjesta, dok Dodik prvi pruzi financijsku pomoc. ZA RAZMISLITI!!!
Ovdje je kriticno.
[OBAVJEŠTENJE] UNFKS - Horde zla poziva navijače Fudbalskog kluba Sarajevo i sve one koji žele pomoći našim sugrađanima na području Jablanice i okolnim mjestima da sutra (subota) se zajedno zaputimo ka Jablanici kako bi bili na raspolaganju onima kojima je pomoć trenutno najpotrebnija. Okupljanje prije polaska u Jablanicu će biti iza sjeverne tribine stadiona Koševo od 10 do 11 sati.