Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heeeeeeej nakon 12 godina donesu odluku i to naravno obustavljanje istrage????
Zastario predmet, stari oprobani recept SDA sudova.
Mne bi bilo stid da radim u tuziteljstvo kantona Sarajevo ii pravosudju uopste...drzava po mjeri uhljeba i budzetlija. Udaraj po sirotinji. Heco centar je i dalje leglo poreskog kriminala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hećo, inače poznatiji kao čovjek sa kojim je EP BiH počela da tone i umire. Nema kakvog uhljeba nije doveo na čelna mjesta.
Inače te javne kompanije imaju nadimak...zlatne koke..možda stranački bankomati i sl. Na takav način su izvukli milione a narod im kliče...
Više bih volio da me ne podsjećate na ovakve likove. Ni na naše krivosuđe.
Hećo majstore, čestitke. Razvuk´o slučaj ko žvaku i nakon 12 godina lagani finiš. Za tih 12 godina niko se ni počešao nije zbog ovog slučaja. Još jednom, čestitke.
Neobično lijep covjek
Pravda za Hećima
Covjek ima imanje velicine malog grada negdje iznad Lepenice,nikad struju nije platio. Treba organizovati autobuse ljudi da vide gdje su im pare zavrsile.
Ovo je izdaja koja traje već 30 i kusur godina
Svaka čast, čestitam!!! Čestitke naravno I bih društvu, koje svojim ćutanjem ovakav sistem podrzava. Pa nisu ovi kriminalci pali sa neba. Oni su dio nas. Nase komsije, sugrađani, oni su iz naseg naroda ponikli. U svakom slučaju ugodan nam let na dole.
Ovakve njuske se moraju trpati na robije i bez sudova.
Koliko smo mi ovu državu satrali sa kriminalom, korupcijom, prevarama, pljačkama, tim raznim kombinacijama, to nije ni jedan osvajač ni napadač u istoriji. Mi smo ubili, tj dozvolili, da se ubije, svaka nada da se nešto može uraditi. Nema tog stručnjaka ili agencije koji sad može stvari popraviti i da kažemo evo bit će bolje za 20 godina. Nije ovo pesimizam već realnost.
Rak rana ove drzave su njene institucije! Na prvom mjestu sudske, sto se jasno ocituje i u ovom slucaju.
Ja da sam tako nešto napravio, znači sad bi izašao iz zatvora, ako me nebi ubili. I to treba da nam bude svima jasno, sa kakvim kriminalcima i kriminalom živimo.
A i kcerka mu stenapo isto ko on.... kakav je status njenog procesa?
Ma ko to kaže da je PRVOSUĐE KORUMPIRANO ???
Svasta nesta sjebo i sad obustavi , ja naseg sutstva , treba ga skroz ukinuti !