Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto Jelka HDZ nije osuđena, ona je bila sefica kriznog štaba i kod nje su bile finansije. Ništa se bez nje nije moglo!!!!!
Bili ti lakse bilo da je osudjena?
Zato sto je iz Hdz i zato sto nije Bosnjak
Dobro dosli Bosnjaci u Evropsku Palestinu
Sve je krenulo od nove američke administracije kad je američku politiku prema vani preuzeo cionist Blinken. Najednom je S. department pokrenuo antibosansku i antimuslimansku politiku. Redali su se ovdje u zadnje 2 g. bezprizorni likovi poput Palmera, Colleta, Escobara koji su svi od Marfija tražili: Udari po muslimanima! Marfi to odrađuje na način da igra za sh. fashiste te da Bošnjacima nameće marionetsku vlast i podržava izmišljanje afera (Respiratori, Memić, revizija tužbe).
Normalno da ce potpisat inace ce npr. izaci na vidjelo gdje je 2017-e nestalo 8 milijardi akciza ,a auto putevi se grade od kredita.Bosna nema postena politicara.
sve je ovo zakuho Konakovic, samobda ode sda,, cijena nebitna
''Dezinformacija je da će se navodno glasati i slično, sjednica se organizuje da bi se ispoštovao rok.'' rekao je Čavalić. SDA spinuje kako će se tobože nešto usvajati, neće se ništa usvajati niti glasati jer nije ustavno. Nova većina će ispoštovati zakonski rok, demonstrirati po treći put da imaju parlamentarnu većinu. Lendo ako se boji da će visoki predstavnik donijeti odluku na štetu Bošnjaka ima jednostavno rješenje, neka potpiše novu vlast i nema odluke.
Joj jesmo banana drzava braco slatka.I mi hocemo nekakve evropske vrijednosti,i nekakvu demokratiju.Kakva je to drzava da ti jedan covjek blokira citavu drzavu.Na svakim izborima uvjek ista prica,da su ovako branili drzavu kao sto brane svoje fotelje gdje bi nam kraj bio
A , da parlamentarna skupština kojim slučajem , jel te , predloži neku novu večinu u kojoj nema hdzea...i to predoči predsjednici F ,..bi li ona to potisala...?..Ma , ćujteee...Hhhhahhaaa...
Jelka je nevina
Kako je odvratna ova baba.
Mi se Bošnjaci ne pitamo ništa, odosmo u manjinu!!!!
Zavisi sta mislis kad kazes Bosnjaci. Ako mislis na SDA onda si totalno u pravu
Potpisat ce kad Fadil izade iz zatvora
HDZ Vlada 👏