Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada pročitam komentare kao i izjave BH političara postane mi neugodno zbog enormnog neznanja, zatucanosti, neobrazovanosti, primitivizma, potkapacitiranih insinuacija.... Fakat, nije čudno da smo zadnji u svemu. Debakl. Slovenci uz samu nuklearku (i odlagalište) imaju plantaže eko voća. Sava hladi reaktore nuklearke i protiče granicom BiH već 40 god., Zabrinutost za 250.000 ljudi, a s hrvatske strane je šta, nenaseljena Sahara??
Dakle, Hr će svjesno uništiti Karlovac, Sisak, Petrinju, Kutinu, Dvor, Kostajnicu, Glinu... kako bi zahebala BiH? Kao, mi smo veliki ekolozi a benzinke sa svojim tankovima (koje su veća prijetnja od odlagališta) uz Unu i Savu na svakom koraku, iznad svakog grada imamo deponije svih vrsta otpada, pa i onog infektivnog, kanalizacije nam se izlijevaju direktno u rijeke. Svako malo imamo eko havariju, ali eto, mi smo zabrinuti što će HR graditi ...
... odlagalište i skadištiti nisko i srednje radioaktivan otpad po najvišim svjetskim standardima. O čemu pričamo?!
Kojih 250.000 stanovnika u krugu Trgovske gore? To je možda bilo prije 30 godina. Danas ih nema ni 100.000 a dok se odlagalište izgradi neće ih ostati ni 30.000 i to staraca. S odlagalištem ili bez njega. Za zapdnu Bosnu nema nade
SDA, Komšić i SANU na aparatima.
Što bi oni bili na aparatima. Bošnjaci i Komšić mogu pomoći Srbima da se ide na međunarodnu arbitražu i odlagalište stopira. Ako Srbi to ne žele, povuku veto i sazovu Skupštinu rs-a, da stopiraju arbitražu - neka se odlaže. Ionako taj pojas naseljavaju Srbi.
Uspješna realizacija projekta. Sve u interesu Hrvatske. Hrvatski ambasador koji je premijer Vlade BiH. Bravo za međunarodnu zajednicu. Sad BiH nije protektorat OHR nego Hrvatske. Sad I slijepci vide u čijem interesu rade kadrovi HDZ koji su nametnuti odlukama Smitha.
Uvijek su Hrvati u BiH, od Mate Bobana, radili u interesu Hrvatske. Kao da je do sada bilo drugačije, pa došla trojka i to se poremetilo.
Sad ste dobili što ste tražili. Trebalo je prije misliti do čega će vas dovesti samovolja i bezobrazluk.
Da bi se pokrenula međunarodna arbitraža ili tužba protiv Hrvatske, potrebna je odluka Predsjedništva BiH, koju je do sada stopirao Milorad Dodik. Novi saziv Predsjedništva će, sve su prilike u septembru staviti arbitražu na dnevni red. Srpski veto, mora potvrditi Skupština rs-a, ako srpskom naroda koji je većinski nastanjen na spornom području ne smeta - neka odlažu.
Dokle su nas nasi hohstapleri doveli, da Kosarac jedini brani interese Drzave. Skonto je njih Stasa, ako su izdali svoj narod izdat ce i srpski i bilo sto.
@g isto sto je bio interes Peljeski most?
Sve izvjesniji kompromis: Mi Hrvatima predamo Hrvatskog člana predsjedništva, Hrvati za Republiku srpsku riješe Trgovsku goru a Bošnjo koga predstavlja naš Dritan je kralj "kompromisa".
kako bi bilo dobro da Srbi bojkotuju i ovu sjednicu 🤣🤣🤣
Svima bi dao rok od sat vremena da napuste Hrvatsku. Kako ba Vijeće ministara 😂 cirkuzanija...
Do sad je bilo da mi placamo 3km u budzet a dva vampira po fening. Poslije se dijeli na troje a i taj treci dio sto dobijemo opet se podijeli na 3. Vjerovatno ce traziti da ih oslobode i ova dva feninga. Neka i Bleka ce pristati jer Jude na sve pristaju.
Ovi rimski slugani decenijama piju krv naseg naroda
Napustiće sjednicu!!!
Bit će na dnevnom redu ""ali će biti kako mi kažemo"" Neka bude među prvim tačkama dnevnog reda ako se ne usaglasiti odma napustite sjednicu.
Kakve odvratne zlikovacke njuske
dobro i ? kakve veze imaju njihove njuske sa ovim teksom i ovim problemom? sto kaze lik gore, ravan si balvanu i nicem drugom...
Kakva normalna star. Pa normalno bi bilo da se usvoji i tudzi problemi ponekad. Prevodzenje Zedong preko vode. Zamazivanje ociju bosnjacima.