Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta ako je zarazen, nece umrijeti. Navuci mu onaj skafander i neka dodje raditi.
Treba im skafandere kao obavezu uvesti da ne odgadjaju nista vise.
Taman da malo odmore! Rade ko singerice. Dorucak, rucak, odmor, placeno odsustvo, odvojen zivot, topli obrok, hladna plata.... Nista ne prepustaju slucaju, sve se to mora ispostovati!
Kad su rudari u Banovicima obolili nije stajala prouzvodnja, kakvi ublehasi
Kad skontaš da se bivši ministar MUP-a Katica ponovo uhljebio u VSTV bez konkursa naravno, bez procedura a Konaković nam stalno zvoca o davanju prilika mladima, pripadnicima ugroženih kategorija, članovima šehidskim porodicama. NITI JEDNA STRANKA NEĆE DATI PRILIKU MLADIMA JER NEMA "KORISTI" OD NJIH .
Idi malo do Bakira izgrli ga,hajde bicemo ti zahvalni...
pa i korona im odgovara...sad ce oni mudrovati kad god im zatreba bice zarazenih...joj lopova
Najveci NEHLJEBI u BiH
Korona najčešće opravdanje za nerad, naravno u državnim institucijama. Plate redovne, topli, prevoz i sve ostalo. Nanu vam u opanke..
zarazeni korupcijom bome,vec odavno..
cega su se sad likovi dosjetili ;D sada ce da jasu koronu sljedecu deceniju ;D
eto da jos odmore od nerada...a plate i bonusi ce uredno biti uplacene...ne racunajuci potkivanja...
da je corona birala gdje ce uletit bolje mjesto nije mogla izabrati