Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predivan buket gospodine Skaka. Sretan rodjendan Merjem!Lijepa tradicija. Nadam se da su bas sve majke koje su rodile taj dan dobile buket i cestitku! Kod nas je svugdje diskriminacija, pa i ovdje me ne bi cudilo?
Skaka je meni srcu drag covjek, ali me dusa zaboli kad ga vidim u drustvu registrovanog narkomana Adema Zalihica. Zato SDA mora razdvojiti žito od kukolja. Ima tamo finih kao Skaka, i onih koji salju ljude u smet kao Zalihić.
Hahahahahaa glupane idi vozi traktor
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sretna nova godina. zivi i zdravi bili 🍷🍷🍷🍷
Abdulahe najbolji si. Ziva zdrava bila Merjem
Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, na sliku Božiju on ga stvori, muško i žensko stvori ih. I blagoslovi ih i reče im: Plodite se, i množite, i napunite Zemlju, i sebi je podložite!
Cestitke najboljem gradonacelniku kojeg pamte Sarajlije i Sarajevo. Pokloni onako SDAovski kao sto smo i navikli samo davati i uveseljavati zitelje BiH i Bosnjake.
Merjem!!! kakav je ovo kič od imena boze sacuvaj
@mirza85 jel ti Marija ljepše?
Dobar svijet ti je pripremila Skakina stranka, jadno djetesce. Nadamo se da ce se stvari promijeniti dok odrastes.. Ziva i zdrava bila, skupa sa svojom porodicom! ❤️🍀
Skaka ublehaš
Šta se on ko Golf 2 dizel razradio pred kraj?!🤔
Zbog skake zene ciljaju da rode 1 januara 😁
i povecao je djeciji doplatak sa 33 KM na 33,5KM
@ikeike kolki bi to doplatak trebo bit? Da ti neko platu citavu dadne? Vidi bogat.. Doplatak treba ukinut.. Ako nisi u stanju da hranis djecu, nemoj ih ni praviti
@ikeike ako ne mozes hranit djecu.. Ima ko moze.. Mozemo uvest poligamiju.. Pa oni sposobniji po 4-5 zena.. A ti pornjavu gledaj
Ostavi se cestitanja i jeftinog populizma. Omogucite djeci hranu i opremu bez poreza, mjesta u uredjenim obdanjistima, savremeno skolstvo, pravo na adekvatnu zdrastvenu zastitu i posao od koga se moze zivjeti.
zna li neko je li IZ uvela isto, da npr. reis daruje prvo novorodjence nakon hidzretske :D?
Da ja bilo muško mogo si ga odmah i osunetiti.
Ne razumijem kome ih je darovao, ko je Skaka da daruje majku i dijete nekome, mislim stvarno... PS sarkazam
jeli cerka rodila majku
Prelijepo ime Merjem (Maria)
Skaka joj dao bajrambanku ahaha