Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala dragi Klintone sto me pozva na Sehur
Ovo je veliko priznanje za drzavu BiH, Gradonacelnika Abdulaha Skaku, te Grad Sarajevo kao instituciju i za sve ono što radi Skaka kako bi glavni grad BiH vratili u međunarodnim odnosima na mjesto koje mu pripada. Bit će to šansa da sa našim prijateljima iz SAD razgovaramo o situaciji u Sarajevu i Bosni i Hercegovini, posebno o razvojim projektima koji su pred nama. SAD su bile i ostale naš najveći saveznik i partner, i narod u Sarajevu nikada neće to zaboraviti.
Bravo Gradonacelnice Abdulah Skaka, tako se predano, istrajno i istinski radi za svoj grad, drzavu BiH i gradjane, jer svi su prepoznali tvoj predan rad i zalaganje na unapredjenju i razvoju naseg Sarajeva, kao turisticke destinacije i lijepog mjesta za posjetiti. Najrealnije, niko do sada nije vise uradio za Sarajevo od Skake, koji je ulozio veliki trud na promociji Sarajeva i BiH. Podrska za Gradonacelnika Abdulaha Skaku da jos vise izgradi Sarajevo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ti samo sjedi i jedi, nemoj nista pricati, ako te sta upitaju ti se pravi mrtav :)
@HomeSweetHome I samo nek klima glavom i govori Yes,yes.
Ide na ručak sa predsjednikom Amerike, McDonaldom Trumpom.
Možda bude bliže nego što su biliŽeljka Cvijanović i Dodikova supruga,a možda i dalje
Plaća li se taj doručak?
Ko ne zna, ulaz za ovo se plati između 5 i 10 hiljada KM. Išao je Jerko Lijanović i razna druga bagra. Al eto, narodu se svašta može prodati kao neko postignuće a zapravo je šuplja
Ode ba doručak kod Obame
Pa jedini politicar koji nas moze predstavljati na pravi nacin u svijetu. Bravo
i sad, kad prije dorucka ustanu i onako, prigusenim glasovima i skrusenim pogledom krenu sa: "In the name of the father, son and the holly spirit ..." cujes tamo u cosku, odmah pored vrata WC-a nama poznati glas se prodere: "Dragi predsjednice Obama, ja sam, kako je ovo molitveni dorucak, dosao sa velikom zamolbom za tebe i sve konstutivne narode ovog prekrasnog grada Londona..."
Samo da ne kaze hvala Putine
Za pohvalu je to, ali zar nije trebo neko od jacih politicara otic. Ja bih poslo Dodika... Uh pardon on ne moze u SAD na crnoj listi je
Nek' povede Cvijanovićku, da se opet slika ispred ograde bijele kuće :-D
Pa ovo je jedna velika cast... Toliko ljubomornih i malih sitnih dusa
Moli se jarane moli .. jer turizam je kljuc uspjeha Sarajeva i cistog zraka, ni koronavirus ne izdrza u Sarajevu sto je lose za turizam.. pozovi trampa u Sarajevo i neka ponese maski i precistaca zraka da vlada podijeli...
Samo nek utvrdi neko u njegovoj ekipi.Da ne bude,Nice to meet you mister Obama.
Poziv na molitveni dorucak u SAD je veliko priznanje za drzavu BiH, Gradonacelnika Abdulaha Skaku, te Grad Sarajevo kao instituciju i za sve ono što radi Skaka kako bi glavni grad BiH vratili u međunarodnim odnosima na mjesto koje mu pripada. Bit će to šansa da sa našim prijateljima iz SAD razgovaramo o situaciji u Sarajevu i BiH, posebno o razvojim projektima koji su pred nama. SAD su bile i ostale naš najveći saveznik i partner, i narod u Sarajevu nikada neće to zaboraviti.
Velika čast je ovo, i treba čestitati, bez obzira ko iz koje stranke dolazi.