Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da nema odvratnije osobe od ove Nožice. Nek mi Bog oprosti, znam da je ružno reći ali brate mili ko ti te obrve radi. Tačno kao vještica kakva izgleda. S obzirom koga je sve branila ni ne čudi doduše
Svaku noc ona i muz lagano rulet aparati coloseum
uh kad trojka dodje pred sud zbog 100 miliona sto Dodiku dadose !!!? to ce biti dar mar ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad ćeš Senka braniti običnog čovjeka, a ne ološ i kriminalce? Ovo sve govori o tebi kakva si. Kako kažu s kim si takav si.
Pobjeices kao i sa sekom sto si pobjedila kriminal i lopovluk su neobranjivi.
BIT CE DUG POSTUPAK, RECE SENKA... MISLECI NA DUG NIZ NOVCANICA IZVUCENIM IZ SKAKINOG DZEPA... DA TI JE ISTINSKI STALO DO SKAKINE ODBRANE NAZVALA BI SVOJE DRUGARE DA OBUSTAVE POSTUPAK...
Abdulah Skaka , Haris Zahiragic , Sebija Izetbegovic i Mahir Devic to su osobe koje kad vidis i cujes odmah ti se sere …
Senkica se pretvorila u krticu tragajući za rupama u zakonu
Nadamo se da neće pobijediti, i da će lista osuđenih SDA-ovaca biti duga, kako i zaslužuje biti.
ja stvarno ali stvarno ne znam kako ovi advokati mogu raditi ovaj posao??? Kako mogu spavati? Kako mogu postenog prosjecnog (malog) covjeka u oci pogledati? STRASNO!
Isto kao sa sekinom diplomom , ista priča.
Pobijedicemo, kao da je mucenik neki, jadan, nepravedno progonjen i maltretiran, a narod uz njega...fuj, gadi mi se
Zato je bitno da drugi ne odgovaraju za separatizam, pozivanje na secesiju, blokiranje entitetske linije, rušenje ustavnog poretka BiH, suspendovanje Ustava FBiH na jedan dan, Aluminij Mostar, KK Bosna, ViK, polaganje ispita prije upisa na fakultet, traktore, Bosnalijek i još puno toga da ne nabrajamo.
Sigurno je da ce dugo trajati. Najbolje su navjezbali zloupotrebu pravnih radnji kako bi otegli postupak. Zivi bili pa docekali da izgubite.
Ma nije on kriv samo nije potpuno prav🤣🤣
Križarsko- obavještajna Operacija KULA i dalje traje i ovo je Sarajevski proces 2
Advokati najveca bagra, od kriminala pokusavaju napraviti merhametli poslove i slagati javnost...politicari i advokati mi se gade najvise!