Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja pogodjen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skociti dole, nastavicu tacno tamo gdje sam stao, izronice Stari za one sto ga vole !
Izronio si jos ljepsi, dzaba im! ❤
Nikad mi nece biti jasno kako je neko mogao ciljati na Stari most simbol naseg grada. Srce mi puca svaki put kad pogledam onaj snimak. Da se nikad ne ponovi i da zivimo u zajednistvu i miru.
Sve dok se vraćamo u prošlost a ne budućnost mi smo donji. Prvi svjetski 1914g, drugi svjetski 1939g. Skoro sve drzave su završile taj period. Napredovale, postale sile. Al jok u Bosni se sjecaju bitaka iz ko zna koje godine. I srbi i bošnjaci i hrvati pojest će vas mržanja....zato imamo što imamo. Umrijet ćemo djeca će ispaštat- Aferim
Lijepa ideja za obiljezavanje sjecanja na te tragicne dane iz nase blize proslosti.
Stari je izronio. Snimci postoje i pokazuju ocito da su bili pucani projektili, a ne postavljane kojekakve eksplozivne naprave. Ko bi bio lud da sam sebe sabotira? Zbog nekog optuzivanja? Prestanite zaljudivati sami sebe. Kada bi svaki narod priznao svoje zlocine, ovo bi bio raj na zemlji. Jok, idemo se jos malo prepirati. Ostavite Starog da budem simbol onoga sto je namijenjen. Ne kaljajte ga vasom propagandom i mrznjom!
Bitno je da je most ponovo na istom mjestu i da je pobijedio mir nad fasizmom. A ove koji su ga rusili pitam, mozete li mirno spavati?
Selam i merhaba za dinu. Za prodane duse dinu j fortu. Prodase nas u mostaru, sad ce i u drzavi. Bravo za sarajlije koji ih izabrase. Bravo i vas ceka njihova izdaja.
Ma ja BAKE te cuva eto 30 godina .... jbm te glupa ....citava hercegovina se izgradila vi ni ceste niste napravili i opet ti Bake valja ....da ne govorim da za 25 godina nisu u stanju cestu do Krajine napravit itd...itd.... DE ba odj... vise u skokovima .... Jeb... i Dinu i fortu ALI JOS VISE JEB-- OVE STO NAS HANDRE 30 GODINA!!! Koji vam je vise ku...
Muslimani
Gdje su hrvati ovdje i sahovnice. Svugdje ih kace osim na mostu. Jos hoce vamo u mirovne snage.
Jel sud u Hagu stvarno rekao da je bio legitimni cilj ? Zna li ko više o tome?
Jeste to je rekao sud u Hagu . Nije mi jasno sta se pjenite bez veze. Sad imate novi Stari most koji moze izdrzati puno duze od ovog srusenog. Da je ostao onaj stari stalno bi morali nesto krpiti i popravljati.
Nazalost, da. Presudjeno je da je bio vojni cilj, da bi se obustavilo prelazenje pripadnika Armije BiH na zapadnu stranu zbog prenosenja oruzja, namirnica i slicno. A svako zna koji je bio cilj rusenja, za to ne treba nikakva presuda. Izronio je Stari za one sto ga vole!
Jesu ovi jucer na pregovorima pitali ovoga sto bi kao "ukinuo" nacionalni prefiks sto nam srusise stari?