Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PARE OD DRZAVA KOJE SU UPLATILE NAŠOJ DA SE OVO SVE NAPRACI, IZGRADI ITD...
Gdje su pare sto se dobilo i skupilo do sada
Bravo to sam pošao napisati , gdje su silne donacije , gdje su uložene .
BLEK MEDZIK
Morat ce te pricekati da se Njiva Nermin zaduzi.jer.on u kasi nema.nista.sve je Opustosio sto mu je Fadil ostavio.Zato Dodiku prebacuje 370 milionana godisnjem nivou.poreskih obveznika Fedracije.
Neka nas je Nikšić zadužio još za 30mil. , a djeca neka uključe drhtanje na max jer kako bi Nermin i Vojin vozili Turege sa grijanjem sjedišta
Hahaha sve si u pravu jarane katastrofa. Samo kad pogledam u šta troše pare primjer Touareg drago mi je što ću napustiti BiH hvala Bogu.