Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nas iz vrtića ko j.
Hahahahahaha
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA Vama pogotovo sretno jer će vam trebati najviše sreće
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sa Bismillom djeco!
Neke ljude dječija graja opušta i smiruje.
Sretno dječice, uživajte u najljepšem periodu svog života. Malo je tužno kad se pogleda broj upisanih prvačića. U mjestu gdje živim prije 10ak godina bilo je 5 odjeljenja prvog razreda, ove godine 1,5 odjeljenje.
Vratite normalnih 8 razreda, ne glupirajte se
1000%, djeci izbiše godinu života tek tako.
Štamparije insistirale da se uvede 9 godina zbog profita na novim udžbenicima, radi bogaćenja 5-6 vlasnika štamparija kompletan sistem se promjenio preko tuđe djece
Bolje lopate da se uhvate
Sretno školarcima i vrtićancima
Nekad 30000 djece u prvi razred danas 8900
E to 8900 je podatak samo za RS... Imas u KS još barem 4500, a novinarima je očigledno teško da saberu sve cifre..kako god, broj je puno veci od tih 9000...
Sretno djeco, mada je pozeljnije bilo da ste obavezno skolovanje zavrsili u rodnim mjestima svojih roditelja koji su nakon 95 naselili ovaj grad.
Dječice sretno vam bilo
Joj kad se sjetim koliko sam samo knjiga nosio...uh...sa srećom djeco
Trebalo ih je i procitati a ne samo nositi.
@Punamikapa lako je nju rođo pročitat haj zapamti.