Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka placaju, yebala ih krezava, nepismena seljacina, kriminalac pujdo
Fudo zvani Stetocina. Sta dotakne - struhne
Konju pročitaj malo bolje, on je u pravu bio, sda je uništila i ovo kao i sve ostalo do sad. Malo pročitaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stoka nesposobna, korumpirana i zaostala. Ljudi ulože pare u konkretno i neko te namjenske pare pokrade!!! Ma fuujjjjjj
Otkad je to Fuad u SDA?
Fudi je još samo ostalo da sam sebe prevari.
Nisam za ove koji kupuju diplome sto je fudo decenijama sa nijima brke mastio.. Znači gori od sda je samo onaj koji je otišao od NJIHA.. Uz dužno poštovanje rahmetli Husi Samjloviću.
Ovaj Fudo će totalno uništiti sve u Zenici!
Ovo se desi kad zbog ličnih interesa uđeš u sukob sa stranačkim kolegama s kojima si bio 25 godina 🤣
Ovaj Kasumovic je zlo,covjek petljaros,kleptoman,samo laze cak i koalicionim partnerima,šizofrenik,ima ga u svakom poslu
Je.ala vas politika. Ovaj kasumovic je u Zenici uništio sve što se moglo. Ne kontam ljude da opet glasaju za njega.
Sda unistila od rata na ovamo sve u Zenici, izgubili vlast 2016. Sad im Fudo kriv za sve. Placaju clanke da blate Fudu. Jad i cemer. Nekad imali po 30 000 glasova, celavci Pivici ih sveli na 10 000.
Kažeš od rata? Pa od rata je Fudo u toj istoj SDA bio na malo većim funkcijama!
Koja glupost dogovoriti izgradnju a nemaš lokaciju.
Lokacija nije bila sporna što je i sudski dokazano, ali kasno
Kad glupsoni počnu komentarisati, a pojma nemaju kako je Fujdo namjerno zaustavio gradnju bolnice , jer se utalio sa Kacilom. Nikada to nije bila općinska zemlja i ne može ni biti. Ta zemlja je oduzeta od mog pradjeda, tj.nacionalizovana, a do restitucije sve se vodi kao državna svojina
Pa Fudo je isto tako na grad prepisao autobusnu stanicu i Bilino polje.
Preventiva je vaznija od lijecenja. Prije odluke o izgradnji ove Bolnice trebalo je ugasiti Zeljezaru i stimulirati ljude da prestaju sa pusenjem.
Da se razumijemo ne branim ovoga Kasumovica (njemu mjesto ni blizu 100 metara opštini nije) ali tačno vidiš ovdje na ovome portalu odakle pušu zeleni vjetrovi plaĉenih ĉlanka od Zahirahe pa nadalje...
Ako se nešto napiše protiv kriminalca Fude ti tvrdis da su to platili drugi kriminalci. Ne riSe molim te on je ispao gori kriminalac nego njegova matična SDA stranka.
Ono ”mace moje da i nama da malo vladamo, pa da pokazemo da i mozemo”
Na greskama se uci 😀😃🙂 Samo ne kod nas
Hladno se nakon par recenica provuce Fuad K. da se priblizi krivici, a u ovom slucaju iskljucivi krivac SDA kao i za sve drugo sto hoce krenuti naprijed, oni su tu da zaustave. Pogan zelena
Novac od gradjana BiH bice bolje ulozen u Njemackoj
Na kraju će svi radno sposobni BIH muslimani,pravoslavci,katolici i nedužni OSTALI radno sposobni puniti Njemačke budžete.Nažalost su nam i veći prijatelji od naših korumpiranih u pljački ogrezlih etno zaštitnika.
I za ovo vam je iskljucivo kriva SDA hobotnica