Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah i vijece mjenjati neki su u vijecu od rata
Kakav narod stave sebe prve na liste i ukradu omladini glasove
Ovaj sve šošone sandzacke doveo u šeher, kamatare, sandze njima prostore dao, sad ada no nek kupe prnje
Stočara ukinut namah kakvog ambicioznog mladog željnog dokazivanja NIPovca probrat da vam dela
Biti godinama na visokoj funkciji u nasoj drzavi a to ne iskoristiti, tesko vrlo tesko
Ne kontam. Nije jos osudjen, do pravosnazne druge presude je nevin. Kakva vladavina prava, izgleda vladavina ulice.
Niste samo rekli ako se ovo izglasa i budu ponovo izbori, hoce li se načelnik iz zatvora moci kandidirati na vanrednim izborima,a kako nam je sve naopako u državi, vjerovatno hoće.
Ovaj je nevin ko Šuhra iliti Halima Stariji če se sjetiti o kome govorim.
Može se to sve završiti na jednom listiću i u jednom danu. Nema potrebe komplikovati i raspisivati referendum, pa izbore, pa komisije, pa odluke.
Nemjte ga dirati čovjek veliki vjernik Vazda u prvom safu.....Taj ne bi fenniga ukro nedo bog to nije po islamu ili su mu se potrošile baterije.
Irfan Čengić novi načelnik!
Sreća pa su ovi Dritani ograničeni i to POPRILIČNO što bi rekao Milojko.Hajde raspišite izbore da vas Zeleni Termiti pometu sa 70%
Vrijeme je bil odavno,sve ok a hoce li vlasnicima biti vracene radnje koje je KRIMIBAJRIC OTUĐIO PREKO KARISIKA???
Ima li ijedan političar da valja a da JE napustio SDA Nema ni nacrtan
Najveća tragedija jeste da nas vode kriminalci i onda se pitamo zašto nam omladina ode.Ovdje ti je nažalost realnost da bolje profitiraju trojica a ostali neka krepaju od gladi.Eto ne znam šta sam sad napisao ružno a izgleda da će me opet neko banovati
Kakva je procedura,pa bolje je nepokretati nista,jer dok se sve to zavrsi u tom ce i svakako lokalni izbori
Uopste mi nike drag! Naprotiv! Ali je li pravno korektno ovo prije nego mu se dokaze krivica? Ljudi pricaju o nepravdi koja ima je njegovim naredbama nanesena. A djelovao kao neki fini cikica.
Nevin ko Mia Khalifa