Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubistvo Dzene Gadzun.Nije slucaj.Ubistvo djevojcice za 2200KM.To je!
Dr Bejtovic registrovan na ordinacija a napisao poliklinika.Lopov bio i u KCUS,aparati neservisirani i bez atesta.Istekao ugovor o zakupu a on im dozvolio da rade,nema dokumentacije o pacijentima,ne prijavljuje porez.Vranic Haris,neradnik i neznalica,covjek koga mrze bolesnici i ne zele kod njega nikad na pregled.Zlo a postavljen za ministra.I,pravednik debeli,ismet Gavrankapetanovic koji kaze da je prikrio ranije komplikacije!!!
Nije ovo slucaj nego ubistvo djeteta od 2 godine.Dr Nina Jovanovic nije htjela raditi svoju komplikaciju u bolnici nego da uzme lovu privatno ,bez licence.Dr Halimic,lopovka koja zaposli na crno zenu bez licence,zna da joj je istekao ugovor sa Bejtovicem,a ona je prof dr.Ona zna da smije raditi samo u lokalnoj anesteziji.Dr Rozajac sa aparatima bez servisiranja i atesta,uzasan lik.
Mislite o ubistvu male Dzene od strane dr Rozajca,dr Halimic,dr Jovanovic,dr Bejtovica-svi visoki clanovi NS?Mislite o prikrivanju ranijih uzasa koje je Ismet Gavrankapetanovic znao?
na zalost niko , kao ni za rahmetli Havu kao i za kiosk od 250 000KM i milion drugih predmeta, pravosudje je rak rana ovog drustva ! da je ukrao neko 2m3 drva isao bi u Zenicu , koliko je samo radnika poginulo na sarajevskim gradilistima i sta? do godine zatvora koje opet ukradenim parama otkupe....samo gubite vrijeme i porodici dodatni bol svarate
Upravo ko i na stupu kad je radnik poginuo zatvorili gradiliste 15 dana i tjeraj dalje. To sto covjeka vise nema nikom nista niko nije omirisao zatvora zalosno al istinito.
Za Havu je muz Amar Dovadzija dobro profitirao.Mediokritet koji je sve izgradio na smrti zene a odmah se ozenio.