Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemogu da vjerujem. Trebaju biti ponosni na ime Mehmeda Alagića. Kakvi likovi
Umišljeni kvazi građani (Sarajlijice)
Mehmed Alagić je Bosanski General i Heroj 🇧🇦🇧🇦⚜️⚜️
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
pjevalo se i Zagrebu .....druze Tito uzmi Sabkau da imamo i oca i maajku...
@naivan Ti si fakat neumoran!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Žele da rade protiv volje naroda
Žele da rade protiv volje naroda
Balijama nema ravnih u negiranju svojih heroja.
Znači krenulo je imenovanje ulica po ratnim zločincima u talibanskom sarajevu
Umjesto davanja imena ulicama po borcima, genralima, komandirima i slicno, pocnite davati imena po pjesnicima, piscima, glumcima i umjetnicima, ali bosnjo zna samo za rat, a 2 knjige u zivotu procitao nije...
Dokle god mi u RS i vi u Federaciji dajemo imena ulica po generalima, beretkama, brigadama, bataljonima, umjesto da dajemo neka normalna imena, nema napretka tu.
Joooj sta cemo za vosington i nelson bridz ajme meni
Medjunarodni aerodrom "Mehmed Alagic", Bulevar "Mehmed Alagic", Univerzitet "Mehmed Alagic", Trg Mehmeda Alagica - covjek vam slobodu obezbijedio, živote sačuvao i gledaj sta potpisuju ? Zasluzuje ovaj narod sve najgore - sramota je da se o ovome diskutuje uopste
Ispravka jedna za ove što kažu da je alagić oslobodio ,Alagić nije ništa oslobodio,oslobodili su borci koji su bili protjerani sa svojih ognjišta pa su se borili da se vrate kućama ,Oni su većinom zaboravljeni a u prvi plan se stavljaju pojedinci.. Zašto se ulica ne bi zvala kao brigada kojom je komandovao dotični
Mehmeda Alagica bi trebala biti umjesto Ferhadije. To je nas najbolji general . Najvise je oslobodio i najposteniji bio od svih ostalih generala.
Treba biti ponosan i na Dzemala Bijedica. Da nije njega jos bi se zvali srbima i hrvatima a ne muslimanima bosancima. Ima jos ulica koje se grade. Moze general i tamo. Bolje je da mu porodicu nagrade, a ne da je zaborave.
Mozda prijedlog Ratko Mladic, mozda se nebi komunjare bunile
Ako od cca 1300 stanara, cca 250 glasa protiv, kako je to dovoljno debili. Ako se neko nije izjasnio znaci da je auzdrzan. Dakle da bi vas zahtjev imao i kakvog smisla treba vam bar cca 650 da je protiv javno.
Gledaj Metropole,Sarajevo ljubavi moja...
Građani, sisajte ga devi
1055 nije glasalo. Znaci davali da glasaju koje je njima volja