Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji ja kolko vidjeh jučer Nenadićeva vlada nema više većinu ili je ganja od tačke do tačke. Šta se dešava? Čampara glasa protiv kluba SDA?
KOMESARAME I TUZIOCE OVDJE TREBA MIJENJATI SVAKIH 6 MJESECI. I TO IM JE PREVISE KAKVA SU GAMAD USLA U PRAVOSUDJE
ova vlada je sramota za Sarajevo
koja 6orka il 4orka mislis?
Najveca dobit je što su oboreni izvještaji korumpiranih SDP direktora Centra za socijalni rad Suljagica i Durmiševica iz Doma Nahorevo koji provodi Garibijin javašluk uz korumpiranu Bosno uzdanicu nastavnika fiskulture.
Najveca dobit je što su oboreni izvještaji korumpiranih SDP direktora Centra za socijalni rad Suljevića i Durmiševica iz Doma Nahorevo koji provodi Garibijin javašluk uz korumpiranu Bosno uzdanicu nastavnika fiskulture.
Najveca dobit je što su oboreni izvještaji korumpiranih SDP direktora Centra za socijalni rad Suljevića i Durmiševiča koji provodi Garibijin javašluk uz korumpiranu Bosno uzdanicu nastavnika fiskulture.
@gooUser Uhljebu jos nogice su ti ostale van Baketove guz... Ugusit ces se u govn...
Rođaci (sefardi i kripto-sefardi što mjenjaju vjeru, ime, stranku... ko da više) biraju jedni druge ko fol predstavljajući narod https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Kripto-Jevreji_Balkana#Kripto-Jevreji_u_vlasti_i_dru.C5.A1tvu_Balkana_danas:_rasisti.C4.8Dko_kadroviranje
AKO MOZE KOMESARA BIRATI KAO I CITAV VRH DRZAVE IZ NJEMACKE- OD STRANE NJEMACA ILI JAPANACA, OVDJE OD STRANACKIH LOPOVA NISTA NE FUNKCIONISE