Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina mjera je lockdown u državi narednih 15 dana. Ko ima pameti, razumjet će. Od gladi nećemo umrijeti. Od korone su veće šanse.
Obavezno pročitati Baringtonsku deklaraciju koju su napisali i potpisali vodeći medicinski stručnjaci u svijetu,Profesori sa Harvarda,Oksforda,Stenforda među kojima i Nobelovci, brojni medicinski stručnjaci iz cijelog svijeta.Ukupno 750 000 ljudi.Preporučljivo prije lupetanja o ovoj temi.
tebe ako je strah, ti zatvori sam sebe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ozbiljno? Vas 30 ili koliko vec ste cijeli dan zasjedali i ovo zakljucili? Mogli ste pitati bilo kojeg prolaznika u gradu i za 2 minuta bi vam isto rekao.
ali bukvalno za 2 minute bi im svako ovo rekao. Pa gdje mi zivimo
Jo strašnih mjera sestrem
Zatvaraj sve kada niste u stanju da kupite vakcine makar uradite sta morate lockdown
Nalaze se preopterecenim koji jedva stoje na nogama, iscrpljenim koji vec godinu dana rade duge smjene, a istovremeno se ne poduzima nista da se dotok pacijenata smanji.
Osveta i nerad ce ubiti cetvorku
Kreveta ima i vise nego sto pise. Samo je pitanje ko ce lijeciti i njegovati te pacijente sto legnu u te krevete.
Hocete li ga izvadit vise ukakit cemo se...
Ovi što hoće da se sve zatvori, nek zatvore sami sebe!
cuj da nabavi lijekove za koronavirus... oj glupana pa majmuni jedni valjda ste vise skontali da nema lijeka vec IMA VAKCINA! (bar sad ima). ali ovi majmuni misle da postoji lijek eto...
Da ste izglasali jos pojeftinjenje pogrebnih usluga 5% i izdvajanje za kupovinu 30 dunuma u Vlakovu za prosirenje kapaciteta bili bi heroji.
Koji su ovo glupani, skupština KS. Cirkuz pravite od samog svog glupiranja.
Dobro je pa nam ova DIF vlada nije naredila vjezbe istezanja i zgibnjeve za borbu protiv korone...koji samo strucnjaci ..bljak
Ovaj Damir Niksic ko ULJEZ u Vladi KS sa ovim svojim poslednjim prijedlogom
Sta ste dr....... čitav dan da to usvojite.
Pitanje za Vladu KS, slučajno da nemate nekog prijatelja u svijetu da vam posudi 20.000 komada vakcina na par mjeseci pa vratite kada dođu donacije ?
Aha, sve trči Zavod zdravstvenog osiguranja da preraspodjelom izdvoji sredstva. Tanko je ovo Forto. Luda Sebija će oboriti vladu i dovesti brkatog masnog meksikanca Harisa Zahiragića Čakiju da zavede red u kantonu.