Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj "put pacijenta" bi smislio ucenik 2 razreda srednje medicinske
imal Ismeta djegod? nesto se usutio
Narod pita ; Zašto Asim i dalje vrši funkciju podpredsjenika SDA stranke.?? Zašto nije sankcionisan ? Jeli ovo još jedna u nizu laži koja če se vrlo negativno odraziti na stranku i koju če narod dakako, kazniti na izborima. !
NAROD ZNA pitaju se ovi crvenaci kojih je 5% Negnarod se pita,hocel Ismet Gavran primit prvog korona pacijenta prije il posle 2021
😂😂😂😂😂 Realnost je mnogo drugacija ali dobro... 😂😂😂
Nista nisu uradili ni oni, niti bi drugi bilo sta uradili. Neka cetvorka objasni kako bi promijenila sistem koji je preko 20 godina tu i neka objasne zasto Konakovic nije mijenjao taj sistem za 8 godina vladavine Kantonom.
SDA je veči problem od kuge pa vi razpravljajte u atome
Da li postoji TEST NA COVID ako NE POSTOJI VAKCINA?!
Kako sebilja smisli plan, put covid... Mislim da ih je bilo 15 za okruglim stolom.... 💩🥳
Bilo obavezno nositi maske na otvorenom. Da, virus je bio nepoznat a sad je poznat, pa to nije bilo maltretiranje. Cega god u zraku da ima, u Sarajevu ce i da bukne kad ugalj zatvori nebo. Ipak, bit ce sjednica mudrijeh glava, svakakijeh saopstenja i ko zna kakijeh mjera.
https://raport.ba/o-sebijinom-obrazovanju/ Tako to bagra radi
Premijer i vlada treba prvo da potpišu kolektivne ugovore da se legalno radi pa onda da kontaju šta dalje, tj. kako raskrčmiti pare i od Zavoda
Treba za sve naučnicu Sebiju Izebegivic: https://raport.ba/o-sebijinom-obrazovanju/
mi znamo da kanton nije nista poduzeo...
Vlada KS, Zdravstvo KS, put pacijenta KS, sukob dvije zdr. ustanove KS. Ljudi jel to BiH samo KS? U Tuzli doktori ginu i šute, vi sarajlije samo kukate. Izgleda da je BiH do Rajlovca.
Sve smo to dvojica sa Klixa i ja jos u Februaru mogli i bolje uraditi.
Ako najviše umiru od te nemani hronični bolesnici? Zar nije logičan korak ne čekati da dođe korona, već odmah izlječit sve ostale bolesti? Ili su neizlječive a uzrok nepoznat, kao što sam čitao za većinu bolesti na vikipediji? Hasta la vista. Veni vidi vici. Kasno Marko na Kosovo dođe.