Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekaj ko je on da nekome djeli drzavno zemljiste
Citam: "skupstina pala danas", nije rekoh valjda zbog djokovica pala, gdje god dodje neki belaji 😂
Ovo mi nikada nece biti jasno. Poklanjas nesto covjeku koji to moze kupiti da i ne osjeti, a fukaru pustis da umire. George Clooney je najbolje jednom ovo opisao rijecima.: " Kada sam bio student, mlad i nepoznat nisam imao dovoljno ni da svaki dan rucam, i niko me nije castio. . Danas kada uđem u restoran svi se utrkuju da me caste, a ja mogu kupiti svaki taj restoran da i ne trepnem".
Čije vi zemljište dijelite debili jedni,dijelite ono što vam je babovina i dedovina,dijelite zemlju građana i non sarlantno se još hvalite,fkt smo postali rupa,dno više ne postoji...
Ko je dozvolio da se dijeli vlasništvo Bosne i ercegovine,genicidni entitet nema pravo davat tuđe zemljište.
vi ste svi ubijeni u mozak... nemam sta reci!
Donirao je 250 miliona dolara za obnovu bob staze na Trebevicu i izgradnju kosmodroma kod Tuzle. A, to jos nije nista sta on planira i koliko zeli da pomognenapacenom bosnjackom narodu. Tajno se poklonio zrtvama Srebrenice.
@Seljofob.. Seljooo, nisam te poznao, krelac.
znaci zbog toga je dosao, šatro piramida hihihi
Planira da donira za izgradnju Vidikovca milion dolara, a vec je donirao toliko za izgradnju observatorija na Trebevicu. Plus ide donacija za osnovnu skolu na Bistriku, popravka krova, nova filskulturna sala i TENISKI teren. Bravo nas Nole.
Odavno ništa gluplje nisam pročitao? Treba u Federaciji raspisati referendum. Samo jedno pitanje. Zele li odcjepljenje od ovih primitivaca?
1 metar kvadratni 0 km, a za sirotinju 100 km.
Novak ne je be vas male smrdske chetare iz šumske. Lizte mu mhuda
vidi đikana što puše đoku đoletu
Pile nase, sokole nas, usvoji nas Nole, zelimo da budemo ponosni na tebe kao sto su i komsije. Slusamo te i divimo ti se. Ti si nas heroj, nasa nada, uzdanica, svjetlo, vise bice. Kada se kaze Nole, treba se ustati u stav mirno.
Za vas koji serete po čoveku, napravio je stazu sa gondolom na Jahorini prije par godina, verovatno u znak zahvalnosti mu poklanjaju zemljište :)
@nervozniProgramer pa znaci ako neko nesto napravi, pokloni zato sto to zeli i ima dovoljno zar mu se bas mora drzavno zemljiste davati, dovoljna je i plaketa a mogli su i koju ulicu na palama dati po njemu..ima skola srbija moze i ulica novaka, bar je vise zasluzio
A nama obicnim ljudima ka*ina ko i obicno
Šta je ovaj gore napisao na ćirilici? Ko to pismo više koristi? To ni rusi više ne koriste....Jao ja bolesnika...
Taman za teniski teren. Jedu siroke ruke u pm