Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj zadovoljavajuca svaki dan pucnjava, pljacka i tuca. Sta je onda alarmantna situacija ??
Pa ne mozes bas predvidati ponasanje ljudi.
ajde ba nema mrtvih crnaca pa ne moramo na proteste.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ako nemate blindo vrata na stanu, opljackat ce vam stan. ako nemate alarm i fizicku zastitu na vozilu, ostat cete bez njega. ostale vam cipele pred vratima? imate ratkape na vozilu? zaboravili ste kesu u autu na sjedistu? kakva amaterska greska... to su problemi s kojima se suocavaju obicni ljudi u sarajevu. kad na to dodate probleme vlasnika biznisa koji su suoceni sa svakodnevnim reketiranjem i pljackama, situacija je sve osim zadovoljavajuca.
Ukinute vise policijski sat od 21h,ide ljeto
Udjes u tramvaj s novčanikom u zadnjem džepu. Hoces jednom I nikad vise hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sto ne dignete policijski sat?
4-i put mi kradu tene, sa štrika farmerke već 3 puta, maicu ako vide da piše nike ili puma nem je više. Komšinici ukrali kutiju štipaljica nije imala veša na štriku, 'ko vele daj šta daš'. Sitnih lopova ima milijardu u Sarajevu. zbog ovih sitnih stvari se da ljudima peglati, mup ne rjesava ni krupne stvari...
Foto i M:tel vlada zadovoljni....
HAHAHHA
od nove godine, barem 10 izgorjelih auta, svake sedmice jedna pucnjava, godisnje se desi napad na pol. sluzbenika, svaki dan barem 5 slucajeva razbojnistva, oruzne pljacke se desavaju svaka dva do tri dana, sedmicno vidimo da je neko poginuo prilikom voznje vrtoglavom brzinom, u prosjeku dvije saob. nesrece sa povrijedjenim/tesko povrijedjenim licima??? to je samo ono sto je objavljeno, gdje su stvari koje cijela javnost ne zna? migranti, narkomani... zadovoljavajuce??...
Pa svaki dan tuca migranata po gradu, otimanje mob svakodnevno, pucnjava, bombe, pa kako je zadovoljavajuca ko koga ovdje laze
P uz policijski sat kad se niko ne krece od 9 do 5 ujutro kad je najvise problema. Zato pricati da je situacija poboljsana a ne uzimati u obzir uzrok iste je smijesno.
Zadovoljavajuće? Dzepare ljude u redovima za apoteku. Hajde nekako uzmes nekom cenera, ono jebi se. Čovjeku uzmes 300KM dok ceka da uzme lijek sebi, porodici, djetetu... Pa koji k... Ja kao mladi čovjek treba da ovdje kao budala osnujem porodicu, da odgajam gdje te i da mu se sutra govori da je ovo zadovoljavajuće stanje? Pljuc.
pa zar nisu govorili i da je situacija zadovoljavajuca mjesec dana nakon ubistva dva policajca i desetine zapaljenih vozila u gradu? ko je ono tada bio vlast u KS?
Kaze Katica samo u zaklon i neboj se...Sto manje izlaziti napolje.Zadovoljavajuca situacija
Ovi sto su izglasali ovakav zaključak, jel' idu helikopterom na posao? Ili su svi slabovidni i nagluhi?
Koja skupština? Forto koji veli da je smanjenje visokih uhljebskih plata zadnja mjera štednje ili vepar Zahiragić koji hropti na pitanje kako se bez konkursa zaposlio u zzo? Ili mudrac Marić koji je petero djece uhljebio u kant. preduzeća?
Policiju u patroli pješke nisam vidio ima 10 godina, znam da su ova nova auta komforna ali de malo prošetajte nekad zbog holesterola ako ništa
Ukinite policijski, zbavite vakcine. Ublehe jedne, mrtve.
Zdravstvena situacija je takodjer zadovoljavajuća :D
pa kad nas od 9 zakljucate ...