Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li itko još od Hrvata osim ovoga Kukića da jedino on komentira hrvatski korpus!Il paše što govori pa daj samo njega!
Oooo sto vas i boli kanal na hrvatskom jeziku, top vijest
Ustaško-četnički botovi čiji je najveći domet srednja škola se našli da komentarišu ovakvu intelektualnu veličinu poput Slave Kukića... i još opale skriptu za pluseve heh
kad se čovjek izopšti od svog naroda ,tada počinju ovakvi kmekavci napadati isti taj narod, braniti svoje nebulozne teze,a osluškivati kako ga druga ili treća strana podržava i kaže -ma ima i kod njih normalnih ljudi-jadan im je život da ih ne nabrajam..pih!
I sve što su započeli govorili ste neće dugo trajati, napucajte se vanago onako kolektivno ....
Kukic, komsic, lazovic, ..predstavljaju, realno, 0,00000001 posto srba i hrvata ...Nije mi jasno zasto ovi alijini srbohrvati osjecaju potrebu da se stalno izjasnjavaju o stvarima bitnim za narod iz kojeg su istupili!Valjda da bosnjaci vide da su pravovjerni i da zasluzuju lovu i pozicije koje su im bosnjaci dali!
@stern Najpostzeniji je Ivica Saric-on se direktno ukljucio u SDA, ha, ha...
U funkciji srpskog HDZ-a, osuđenog za agresiju na BiH i UZP.
Sve zatvoreno,kanal otvoren,uživajte u programu :)...čovjek dobro zbori,u idućem konfliktu neće vas Ameri čupati...
Hoce li vam Smiljko Šagolj voditi vremensku prognozu
a Covic Dr nauka!!! grdna rano!
Od toliko televizija trebas biti budala da gledas tako neko sranje.
klasični KOS-ovac. opasan soj
Pa "ugledni" profesore, a kakve su drugo televizije na ovim prostorima ? Džaba ganjao tolike škole ako si to tek sada uvidio. I ne treba Čović da brine dokle god ima Komšića. Taj odradi posao za HDZ da im ni CNN ne treba.
što je odmah nisu nazvali udružena zločinačka ustaška televizija, šta se tu više prenemažu, čuj herceg-bosna...
islamisti na aparatima
Samo je bilo pitanje vremena kada će Klix zamoliti “uglednog profesora” Kukića za komentar za blaćenje bilo čega hrvatskog... nebitno što mislim o cijelom projektu RTV HB. Činjenice su da Gosp. Kukić u rodnom kraju nitko me cijeni niti ga smatra ozbiljnim. Hrvat na baterije i medijska igračka!
@ZHercegovac on je baš ono na što je Bakir mislio kad izjavi kako SDA treba otvoriti vrata i hrvatima :-) takvih nađeš koliko god ti treba za funkcije kako bi mogao govoriti pa evo ...ima i hrvata (samo ga nemoj postaviti negdje na listu da mu hrvati mogu reći što misle o njemu nego mu pomozi "našim" glasovima kako bi to sve bilo OK) i sve je to multi-kulti :-)
auu jaka stvar. ajde perite mozak sad godinu dana s kanalom na jbenom tvu...stvorite radna mjesta omladini piz. vam materina tupava. ode vam cetvrtina drzave u bijeli svijet, a vi tv kanale pravite i jbite jedni drugim femilije