Komentari (629)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otrove ti mi dodjes kao lek...
😂😂 kralju
😂😂 kralju
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
lako je piti,budi kao djeneral Ratko useri se😀
Hermann Göring - Nazi Party - Po završetku Drugog svjetskog rata osuđen je za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti na Nürnberškom procesu. Osuđen je na smrt vješanjem, no počinio je samoubojstvo popivši tabletu cijankalija noć prije vješanja kao znak prkosa sudu. Nakon smrti, njegovo tijelo je kremirano.
Nije mu garant knjizica bila ovjerena pa ga nisu izlijecili. Eto ti holandskog zdravstva.
Nemože se na nesreću drugih graditi svoja sreća, pa šta su samo uzeli naše pomoći koja je dolazila brodovima iz svijeta u luku Split u ratu,zahvaljujući tome su se naoružali i odbranili Hrvatsku, pa onda konvoji kroz Hercegovinu, skinu šta im ćeif, a ono što prođe nije bilo ni 20 % onoga što je poslano. Misle oni da smo mi budale, ma grdno se varaju. A na kraju kada padne jedna "nastrana ideologija",završe baš poput Hitlera.
Pitaju Praljka: kako se osjećaš poslije presude? Šuti, ko otrovan sam!
Sada uhapsiti ove fratre u Mostaru sto su se molili za "guznike" . Najpopularnije pice u Hercegovini , CIJANID .
Kupio sam dobar duhan majku mu...Praljkova usta bi ga pušila
https://www.youtube.com/watch?v=RiYRMKyHuyA&t=4s
sad će stvarno ući u historiju kao mućenik ...... čovjek s tri završena fakulteta,.... a da tako skonča ..... još se sjećam hladnih zmiskih dana 1993/1994 kao pripadnik Armije BiH na linijama oko Gornjeg Vakufa, vijesti HTV (koji se jedini mogao gledati kada napravimo struju), Smiljka Šagolja, izjava Praljka, Ante Rose, Šiljega,...., vjerovaosam i vidio i tada današnji dan,,,,,, a moj ratni dnevnik, kada bude objavljen,će biti samo još jedno svjedočanstvo....
sad će stvarno ući u historiju kao mućenik ...... čovjek s tri završena fakulteta,.... a da tako skonča ..... još se sjeća, hladnih zmiskih dana 1993/1994 na linijama oko Gornjeg Vakufa, vijesti HTV, Smiljka Šagolja, izjava Praljka, Ante Rose, Šiljega,...., vjerovao sam i vidio i tada današnji dan,,,,,, a moj ratni dnevnik, kada bude objavljen,će biti samo još jedno svjedočanstvo....
Kaj o ovome veli Nevenka Tromp ? Dajte dečki sa klixa 😂😂😂😂
Za pampers, spremni!!!!
Djeda Mrazeee nee pred bozic😂😂😂
Uskoro Thompson pravi novu pjesmu pod nazivom "Heroj general Praljak"
https://youtu.be/P5Lr4fhjHjY
Eto komšije i susjedi, ispliva istina nakon 25 godina. Kome, čemu? RIP svim nedužnim žrtvama onog maloumnog rata.