Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako koncipirane OSBiH su obina smijurija....
SDA igrac i ublehas... unistio je SBIH i sa 400 osvojenih glasova usao u Parlament zalosno
Meni nije jasno od koga bi nas branile ove oruane snage BiH?!.. od Hrvatske ili Srbije sigurno NENovinZeland ili Nepal nece sigurno nas napasti?!
a zasto policajci nebi mogli da rade 35 god pa onda u penziju
Stavi i sa 70 i Penzioneri sad mogu. Samo da vidim tog vojnika od 45 godina. To su matori starci do 30 godina je vojnik plafon horan i spreman na sve.
Moe i stariji vojnik posluiti da pronae protivniki snajper.
pa jesi li vidio nekad generala pukovnika ili neko zescu civiju mladju od 50 godina? iskustvo vs snaga i elan
Ma komisija nie veze sve sami uhljebi i to dugogodinji kad pogledam sastav povraa mi se bez odgode
Klix je postao bas ali bas dosadan.
Obzirom na situaciju u Evropi, rapidno naoruzavanje svih, narocito susjednih zemalja. SDA ima obavezu da pokrene opremanje oruzanih snaga, makar skupljali pare i donacijama ih kupovali. PVO sistemi nam hitno trebaju!
Alooo predlaze da ovi s 40 godina rade do 45 godine. Koje naoruzavanje.