Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj sve zna, digitalizacija, fisklaizacija, pravo, urbanizam. Jedan iz plejade stručnjaka iz stranke u kojoj su svi ovakvi. Respiratori za dvije osobe, djeca po ambasadama, žene u državnim firmama.
Poslije rata zivio u naselju Jagomir, nije se znao obuci kako treba, a vidi sada se u sve razumije hahhahha..
Jasta, a Smajiceva stranka i saveznici dok su na vlasti bili prstom mrdnuli nisu na ovu temu, al' sad su svi strucnjaci...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haram vam bilo za Aprilski paket
Halal im bilo za rusenje tog negativnog aprilskog paketa.
Sta bi mi bez Djema?
Daj boze da sto prije prodje ovih godina i po da opsti izbori budi sto brze da prvo skinemo ove neznalice i izdajnike s vlasti a onda ih pohapsiti i u zatvor smjestiti
Ma forto pojma nema i zanima ga samo ks ...veci je fildzan drzavlija od bakira...nije dorastao dodiku i covicu, vrte tu cijelu trojku oko malog prsta...gdje smo, sta smo, dokle smo...nula poena
Eto, ti si kredibilan!
Sad kad se nazire da bi se ovo moglo zavrsiti, SBIH plottoni SDA se prave pametni. Jadno.
Holandez, šta ima u Holandiji?
Ti kad slusas ove SDAovce i SBiHovce rekao bi covjek da smo se za njihove vlasti kupali u dijamantima od njihovog silnog kredibiliteta i znanja. Sve znaju, za sve su strucni, sta god ovi rade nevalja. Kako samo njihovi kadrovi koji nikad nisu izasli sa Drzavnih jasli imaju kredibilitet za sve.
Postajemo velika Srbija,polahko ali sigurno
Građani hoće da se digitalizacija što prije završi. Da imamo neku alternativu plaćenim TV kanalima. Ljude boli kita ko će završiti posao koji je prekinut.
Stvarno kako su svi ovi sdaovci po istom snitu krojeni.
Zar postoji ova propala stranka.
Čovjek koji nije bio u ratu,koji je anonimus a toliko zavaljuje državu.
vi ste pravili "državu" odnosno krojite sebi feudalni sistem, čuj nije bio u ratu, kakav je to argument, Forto je pametniji od tvojih uhljeba
Evo vidimo koliko je pametan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja to nasa firma ima iskustvo sa digitalizacijom? Logicno da ce raditi neko ko je vec radio i bio nosilac tranzicije u maticnim zemljama.
I logično mora biti dodikova...a forto će to srediti
Zar ova stranka još postoji?Ovajo ce i sdha da čućne pogotovo u SBK gdje su uzeli lokalne medije i asfaltiraju seoske puteve.