Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjaši kurta da uzjaše murta....
Nije ovde niko sjahao, SDA sjeme zla hara nad nama Bosnjacima. Kazu imamo neprijatelje, a neme većeg zla i nerpijatelja od njih.
@Exigne sjaši Kurtoviću da uzjaše Murtić
BRAVO :) :) ..... a hoce li sada ce plin biti puno jeftiniji :) :) :)… sto se mene tice nek girektor/direktorica bude uzbekistanac samo da ne bude skup… I ukinite 34 posrednika u prodaji plina.
Nije se ovo trebalo desiti.Zena je bila bas posvecena svom poslu
Sad će zajahati novi stranački uhljeb, a rekli da će postavljati stručnjake
imal šta da nije sda kadar..
Kada će smijeniti onoga direktora iz komunalnog Rad koji je vodio radnike u toku radnog vremena da mu rade na vikendici u Mehinim lukama.Onaj ko je odbijao da ide na vikendicu da radi nije se mogao nadati nikakvom napredovanju u poslu. Naravno, taj direktor je rogatički SDA kadar.
@uprolazu1 da li je riječ o Haretu ?
Nihada je bila vrhunska direktorica Sarajevo gasa.To mogu da potvrde njeni uposlenici koliko se samo zalagala
Ova zena je vrijedna bila u obavljanju svog posla to ne treba zaboraviti
Ova direktorica je bila vrhunski kadar.Uvijek na radnom mjestu,posvecena aktivnostima i radnim obavezama.Steta je ovo
tako često se sjetim nadrealista
Ja sam čuo samo riječi hvale za ovu ženu. I to od njenih uposlenika.
Jel to pricas o svojoj govnavoj mami?
Sve sto koju ili kojeg SDA uhljeba se sa funkcije skine analogno time se smanjuje okupatorsko megalomanska glasacka baza kojom SDA odrzava satus kvo.
Nihada Glamoč nije osoba koju nazivate pogrdnim imenima. To je karakterna i poštena žena majka i supruga. Sram vas bilo na ruznim rijecima.
Čim je ona u SDA, onda su tvoji navodi tačni 0%. Slažem se da nebi trebali ružne riječi govoriti, pa čak ni prema članovima sda.
Dala svoj nesebican doprinos za neopravdanih +30%.
Po mogucnosti da se zove nekim nebosanskim imenom Predrag,.Radovan....
Ja mislim da je za ovu poziciju kompetentan Amir Pasic Faco
Pa smjenjujete ovakvu zenu,