Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stace prijavljivati stetu.Komisija dođe naplati dobru dnevnicu.A steta nikada se ne naplati.Tako je meni licno bilo.Tako da ne zovu nikoga jer nikada neće naplatiti ni pfeninga.
Šta je sa protugradnim raketama.
Protivgradna zaštita dejstvuje na području opština Šamac, Modriča, Donji Žabar i Pelagićevo. Gradačac posjeduje sedam protivgradnih stanica i ispalio je nekoliko desetina raketa što je trebalo pomoći i Modriči. Ko je zakazao, ne znam.
Napad na srpsku nejač
MoRemo li sta prokomentirat
U Busovaci prije 2 godine bio nezapamcen led proglaseno stanje elementarne nepogode gradzani prijavljivali stete,na stavci budzeta elementarne nepogode sredstva se godinama izdvajala,i kad je proglaseno stanje nepogode na istom racunu nema ni 1km,niko ni pitanje na OV nije postavio sta je sa novcem...Mislim da je u svim.opstinam tako stanje i netransparentno trosenje nasih sredstava.. Al se onda zapocne prica ko je sta,zlocini,ala Vokoje i ujo vuk magarca...
The Relative Values are Informal #TRVI
Ocekujte od sutra na pijaci drasticno poskupljene poljoprivredni proizvoda od oni koji nisu ni zrna zasijali a pogotovu ova nevemenska situacija nimalo ih ne pogadza je to su teski sverceri koji ucjenjuju poljoprivrednike.
Gore su mi babe narikače ko ti od svih poskupljenja.
Mile ima za proslave zlocina, zlocinaca i satorska okupljanja, a za rakete da sprijece ovakve nesrece i nesrecu ljudi koji zive od usjeva, kao i mi sa njima, NEMA
malo da razmsilite...