Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj snijeg u januaru. Mada kako se klima mijenja, za 4-5 godina ćemo se ibretiti k'o arapi kad nam snijeg padne.
Ne mijenja se ništa. Sama činjenica da je ovakva zima bila zadnji put 90tih sve ti govori.
Prelijepoooo, konačno.
Koliko je naroda na slikama u Sarajevu svi puse
Kod Šćepe prvo tekst o superlativima "ljepotice Jahorine", pa onda ispod o Bjelašnici. Sve srpsko je uvijek ispred (prosrpske stranke, kadrovi, planine, pjevači). Jednom špija, vječno radiš za gazdu.
Jahorina je bosanska, nikad srpska
NEŠTO SE U KLIXU DOGAĐA: NIJE SKIJANJE NA JAHORINI PRVA TEMA - MA NE MOGU DA VERUJEM.
Za ljubitelje koji imaju!
Pa na slikama nigdje nikog.E jeste nam pokazali svaka cast.
Bas fino sto je napadao dobar snijeg , planinama je i nedostajao vec pola zime , samo cujem da su cijene na nasim planinama bas velike za nase standarde !
hajde barem da malo se spasi sezona, ali ne zbog gazda nego zbog obicnog svijeta koji radi da nesto zaradi, ali sa ovim cijenama trenutno koje su na planinama, nije bas pristupacno, i nije isplativo za par kilometara staze
Klix!Da li u Bosni i Hercegovini postoji još neka planina osim Bjelasnice...ili vi samo znate pisati o njoj...?
Najbliza. Boli njih parka za ostale. Vala debelo dype pokrenuti iz stolice
Ma ja danas na Vlasicu bio totalna ludnica :D
Lijepo…. Magla i četri čovjeka na stazi.Razvaljuju ko Kitzbuhel u Austriji.
kakva magla ? snijeg padao jak pa se smanji vidljivost a bilo je i prekida pa bude i dobra vidljivost..........nije to magla. a ljudi ce biti kad bude stao snijeg,a sada neka pada,kada prestane i kad se staze mognu uraditi fino,bit ce krcato. Stranaca ima.
hocemopromjenee tebi ne trebaju promjene😆
Sezona je propala... sezona skijanja kada se uzima najveci profit je 20.12 - 15.1. Ovo sto je sad pao snijeg je samo dobro zaljubljenicima koji mogu poneki vikend ugrabiti, i nama rekreativcima uzivanje u ovim zimskim danima. Skola pocela, turisti otisli, godisnji zavrsili, pa ne traje vikend 10 dana
Ovako je danas oko 13 sati bilo i na gradskim ulicama. Sramota sam takva da i pored najavljenih padavina danas ovakav haos na glavnim cestama grada. Vlasti se mijenjaju a sranja ista se desavaju i niko ama bas niko nece odgovarati za ovakav javasluk. Svaka cast celnicima grada kao i rukovodstvu KP rad na pravovremenoj reakciji.
A u ponedjeljak skola.Pa Vi se plizajte kolko hocete.
ljepota ocami