Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa + 35 na 10-15 stepeni. Nema da zahladni polako da osjetis ljepote jeseni nego vec mozes proglasiti zimu.
Onako laicki mogu da primjetim da je uvijek islo iz jednog ekstrema u drugi, sto ima smisla. Ocekuje nas vjerovatno lijep oktobar i dobra zima.
Nek je pogasilo požare barem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeste primjetili zanjih 5 godina da nema dva godisnja doba proljece i jesen su nestali!
Ima proljeće, u januaru
Iz papuca u cizme smo usli
Zato ce ovo prekinuti zimu i oktobru i novembru ljeto,poslje onakvih vrucina ovakva promjena nema i dragi Allah digao ruke od nas,pa i sptembar zna biti pravo lijep,ali Allah dragi odredzuje kakvi ljudi tako i vrijeme.
Sramotno! Samo da me ne cenzurira.
Sreća nije u gradu inače bi bio kolaps.
A ljubitelji ljetnih guma ?
Laž, trenutno sam u Babin dolu kisa pada a to na kameri je odsjaj od mokre trave i svjetla, mada do jutra ce preci snijeg vjerovatno
+4 trenutno
nisi ti vidio babin dol
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i na Vlasicu
Pada i na Vlašiću.
Osjecam da ce ova zimska sezona da zazvali od posla , ljetna je zakucala
Neće, zimu očekuj vez snijega, tj padat ce ali zbog porasta dnevnih temp ce da se brzo otopi, bice nedto slicno prodle godine, samo još toplije, u prosjeku do 2 stepena
Sad samo sačekati da se otopi i neće biti redukcija.
mozda jedino ako pola metra snijega napada
Sarkazam