Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi moramo podrzati tužioce. Na udaru su od beskrupuloznih i stranackih advokata koji ce vezama nastojati osloboditi lopove koje je narod vec osudio. Stranacki advokati nemaju snagu da brane obicnu sirotinju ili predmete bez politickog uticaja u njihovu korist. Podrska tuziocima.
tužioce treba posle ove propale afere tužiti za primjer ostalima, čuj pranje novca budžetskog?!?!? hahahaaa pa smješni su
Problem i jeste sto je tuzilastvo prepustilo narodu da sudi. Kazu, Novalic organizovao grupu da bi im prebacio novac na licne racune. A Vasvija Vidovic nabavila, i bice i prezentovano tokom iznosenja dokaza odbrane, da je novac uplacen banci u Kini, u kojoj sve uplate idu preko drzavne banke. Tj, tvrdnja tuzilaca odmah pada u vodu. A Klix namjerno o tim stvarima ne pise, jer neko ce na kraju odgovarati za hajku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lik se hladno sprda sa svima jbg moze mu se sultan i sultanija stoji iz njega
a iza Sultana nas 300 hiljada
Ova dva tuzioca su pravi luzeri.Glupi a ruzni.Ono su im koke za posla,haha,jedna je Maja
Ja tuzilaca i govana🤣🤣🤣ako ih poducava Dudo Campara-kukala im majka,oni pojma nemaju.
Ova sudinica citavo vrijeme pokusava da zbuni i ometa tuzioaca prilikom izlaganja dokaza , ocito stiti optuzene !
Ova dva tuzioca su dva debila i poslusnika nesposobnog Campare
Ako tuzilastvo izgubi ovaj predmet i oslobode ove kriminalce, treba napraviti revoluciju i sve zajedno streljati na ulici.
slagali su nas narode opet i opet ce, niko neće odgovarati za 10,5 miliona i smrt pacijenata koji su priključeni na ove igračke, samo bunt ljudi, protestnog odvesti ove kriminalce u zatvor, ako narod ne uzme stvar u svoje ruke nema pravde...
Tuzilac Hukeljic ne prezentuje dokaze, nego ih tumaci onako kako ih on shvaca, i pokusava uklopiti u zamisljenu pricu. Sudije mu nekoliko puta sugerisu da dokaze ne moze tumaciti, nego samo predstaviti, a sudsko vijece raspravlja o valjanosti dokaza i tumaci da li potkrepljuju navode iz tuzbe. Ovo sto Hukeljic radi je predstava za javnost, u cemu mu svesrdno pomaze Klix. Dajte snimak u kojem sudije uce tuzioce kako se vodi proces dokazivanja.
Sve jasno ko dan. Samo ko je veza izmedju njih..neko sa hajata?
U ZATVOR ABD
ko i svaki put do sad
ljudiii ljudii ja mislim da je ova Korona mnogima došla ko dzekpot, eto, ostanite zdravi i debeli poyy
Kakvi su ovdje dokazi??? Pada optuznica ko kruška
Imaju Viber dokazi, koji se nigdje u svijetu ne prihvataju zbog mogucnosti manipulacije porukama.
Mali klempo coravi
Isto miš