Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha,ova žuta sa sisama biće uskoro predsjednica opštine,pazite šta sam vam rekao.Mile je nju oštembiljo.
Sanja Vulić na aparatima
Hoce, nesto ce biti. Mile je nabacio osmjeh i nageo se prema njoj. Ona izbacila svoje atribute.Mile u sivoj kosulji i ona u sivom.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovako će izgledat i izbori u Oktobru.SDA,HDZ,SNSD nikad ubjedljivije do pobjede
SDA - HDZ - SNSD do pobjede 2022 💚💚
Sad kad pođe priča o krađi glasova
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li gdje komisija za šund da prekine ovakva okupljanja?
svašta u bajinoj bašti
Draškić samo čeka da ga Dodik pozive da preleti u Snsd !
Dodik je oderao ovu sisatu ide Cvijanovicka nazad u krcmu na konobarski posao Gorica je sva brkata na mamu
Srbi su kolektivno bolestan narod,Koca Popovi je je najbolje opisao svoj srbski narod. Koja budaletina moras biti,prazan ti frizider,djetetu nemas dati 2 marke za sendvic al kad ovaj krmak Mile Ronhill nesto izvali ili opsuje nekoga onda se taj isti smije ovome krkanu Dodiku kako je kulturan.
opet izborne prevare, a ovi poluretardirani što su uz Dodika, su oni što nemaju stručne kvalifikacije za EU, i takvi će sutra opet doći na vlast
Tesko njemu od naze....Prigrlio ovu sisulju ne popusta.
Eskobarci iz PDP-a i SDS-a na teškim aparatima.
HAHAHHAHAHAHHAHAHA
Kakve intelektualne glavuse
Dobar mu ovaj clan na prvoj slici,s njegove lijeve strane,mmmmm
Mile naopako ti bedz, ko i tvorevina heheheh
Boze sacuvaj i nista vise
pfuj ko ove postavi ruzne
Realno Dodik kao i Covic je svojim kriminalom poklopio sve sto se moglo poklopiti, ako neko zeli da zivi i radi u RSu on mora da ovisi o budzetu, jer je nezavisnog privatluka jako malo. U FBiH je slicno i sa Bakirom, ali bar ima znato vise opozicije koja je ipak malo vise proevropska u odnosu na druge krajeve BiH