Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ustav je za p ichke, Sta divljaci znaju sta je zakon...
@NedD ma samo ih lagano zezati i znanjem gradi BiH neka se sikiraju oni mi živimo u državi koju volimo a dušmani nek puknu
A vidi ih na slici...njima lijepo, šega im...leptir mašne, svilene bluze, rukovanje bez gledanja u oči...fuj,fuj
kao i obično ,muslimani bi provodili samo one ustavne odluke koje njima pašu......e pa nemože
Dokazani dusmani i neprijatelji ove zemlje uzp-hdz i genocidnaSnsd
BAKIROVI PARTNERI U VLASTI..ONI CE TI BAKIRE I PRESUDITI..DABOGDA TI SE SA FAMILIJOM VEZALI
Da i izmjestiti crkvu iz avlije Bosnjaka u genocidnom entitetu.
rupe u zakonu su sa nemoze za cepiti sve da hoces.
Najbolje bi bilo kad bih SNSD, HDZ i SDA postali jedna stranka, gdje bi Molard Dodik bio Predsjednik stranke i Predsjednik Narodne(Republike)BiH, a Dr. Dragan Čović bio Premijer Vlade Narodne (Republike) BiH a Dr. Denis Zvidić Predsjednik Dom Narodne (Republike)BiH, a Jakub Finici Predsjednik Doma Naroda Bosne i Hercegovine.A N.J. Gospodin Bakir Izetbegovig Guverner Sarajevskoromanikse Kotline i direktor za izgradnju a savjetnik da mu bude Dr. Zlatko Lagudžija.Država za čoveka, realna.
Asim Sarajlić član ??????
Presude Europskog suda za ljudska prava ne važe za sljedbenike neo-fašističkih stranaka (HDZ, SNSD) koje se nažalost još uvijek nalaze u parlamentu Bosne i Hercegovine.
Jadna im djeca, kakvi su im roditelji.
Mafijaske hobotnice na vlasti ce da uguse vlastite narode. Njih u kuci nisu naucili da dijele vec da otimaju i prisvajaju.
Zato im nedajte imanovanje ministara i direktora! Tante za tante!
eno majkićke i leptir mašne.a ko je ova pružila ruku a glava tamo nekud.
Karačić 6/6, dao više od pola golova. Strašan igrač