Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jesu dosadni svega mi. Zar ne vide da oni tu pricu vec pricaju unazad godina a nikako da shvate da ih niko ne ferma ni jedan posto.
Dok se lobira za Zakon o akcizama daj malo nacionalizma da se skrene pažnja.
--- i optužbi koje se dovode u vezu sa njegovim imenom ne može obavljati funkciju predsjedavajućeg Predstavničkog doma NArod ima finu anrodnu: prvo ispred svojih vrata pometi. Mnogo optužbi i to od strane Srba ima i sam Mile Dodik pa mu ništa ne smneta da obavlja funkciju predsjdnika Srpske, a predlagač ne smije da pisne a kamoli da mu traži smjenu. Na stranu ona crna američka lista to nije nikakva prepreka a pogotov hipoteka ??
Jeli osudjen? Nije... Prema tome ?! Bolje se pozabavite "finansijskim" aktivnosti Borjane , Majkicke i oatalih koji "po zakonu" ojadise ovu drzavu. Rat je bio prije 25 godina, uostalom svako je nevin dok se drugacije ne dokaze, tako da to sto Kosarac prica spada u kategoriju palamudjenja.
Onda pohapsiti sve komandire policijskih stanica u RS na čelu sa ministrom Lukačem oni su svi znali za zločine svojih podređenih a ništa nisu učinili da to kazne ili spriječe ,nema niti jednog komandira policije rs da nije učestvovao u ratnim zbivanjima i ubistvima Bošnjaka i Hrvata i ostalih poštenih građana ove zemlje
DŽAFEROVIĆU PRODAT ĆE TEBE BAKE 100% NAJDALJE PRED IZBORE
najbolje da mu majkićka i košarac poližu jaja a dodo da mu popuši
dosta je vise...obezbijedio je djecu.
i treba smijeniti ublehasa,
Jao glupana majko mila...pa pola polticara jedine zasluge koje ima su ratne...Kako sad to pravazici? Jedino da se osvjeste glasaci, pa da ne biraju nacionaliste!!! Do tad samo se vi zajebaajite i nabacujte jedni drugima na voley... ;)
kad bi htjeli sve da ih smijene.
nemaju šta drugo raditi, a primaju platu.
SDA i SNSD ko dva brata protiv Đaferage :)))
Ratna hipoteka :( Ovi će uputiti do izbora 2018 još 100 zahtjeva a onda pšreko svog megafona RTRS i dokaze pred same izbore i onda će svi Svrbi ko jedan za Dodika a svi Bošnjaci protiv neznatim kojeg kandidata Đaferaginog partijskog kolege. Osim ako to ne bude i sam OSOBNO .
kme kme kme..........podnesu zahtjev za smjenu pa ih onda snime kako se dogovaraju u hodniku kako da provuku akcize :). politika nema časti.........
samo u bih zlocinac koji je upravljao mudzahedinskim jedinicama koje su klale moze da bude predsjednik parlamenta.....
@JaCuuZ ...zlocinac ciji su mudzahedini sjekli glave zarobljenim srbima.....
@nadrinikokarda kooliko dobiješ dnevno?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)