Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva ironija, traze nesto od suda i to da njihova bude zadnja, a isti taj sud se izjasnio i o imenu RS, koristenju zastave BiH, imena ulica i genocidu u Srebrenici, pa sta je s tim dragi moji?
koliko znam to je Ustavni Sud, koji je pod kontrolom Visokog Pretstavnika sa trojicom stranih sudija. Ovo je Sud BiH
Vidi ti ovo , ne poštuju odluku suda o 9 januaru a sada traže nešto od njega?
A kojem sudu? Onom kojeg ne priznaju 😂😂😂
Šta da kažem a da ne lanem...
Ma , jaaa...Samo ako bude kako Do&do kaže , onda će sudsko mišljenje biti dobro i za primjenu. U protivnommm....? Ba-ja je tooo... Hhhahhaaa...Koja ublehaaa...
SNSD treba da se jednom odredi, ili priznaje ili ne priznaje državu BOSNU I HERCEGOVINU. Ako ne priznaje, e onda marš u PM sa svojim izjavama
Pa izjasnili su se. Đe ti živiš i šta ti čitaš?
CIK radi za SDA vehabije
ako sud vazi za 9. januar neka vrjedi i za ovu presudu.
Ja mislimda će sud presuditi u korist SDSD-a šta vi mislite?? Bez obzira što njihov poglavar urniše međunarodnu zajednicu i OHR , al kad su BOŠNJACI U PITANJU ONDA ĆE MR.ŠMIT KAKO KAŽE KONAKOVIĆ UZETI PENKALU I TO RIJEŠITI :)))))))))))))))))
Odjednom im valja sud. Pogan politicka