Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi ti ovdje HDZ i SnSD postavljanju uslove. Šta Bošnjaci sebi uradise
UCJENJUJU ZATO STO SE FATAH I HAMAS KRVE.
NIP je uglavnom najmanje pismen dio bošnjačke malograđanštine, koji je krivicom SDA bio uhljebljen po Kantonu Sarajevo, BH Telecomima i slično, a onda je jednog dana, budući da nepismenost pothranjuje ambiciju, zaključio da zaslužuje više. Ološ kojoj je Čović aminovao pobunu.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Hidroelektrane Srbije na Drini u BiH, ruska baza u Trebinju i ruski gas u BiH. Eto "osmorka" i nisu neki uslovi, mozete vi to... Ipak ce biti po koja fotelja. Kifla posto ministar, kako to fino zvuci!
Oni ne zele da se dogovore. Kurti to una dobro objasnit. Nikad nece biti dogovora.
Nisam fan SDA ali ovi su prolupali. Cuj dati Drinu da je krcmi Srbija I Rusima gas,katastrofalno.Glupani nesposobni iz Sarajevskih kafica hoce da vode drzavu.
Kako Dodik kvalitetno pisa po osmorki, a ovi svrsavaju... Stokholmski sindrom
Ovaj spominje ustav, a zaboravlja da u istoj rečenici reći da su ti svi projektni u nadležnosti države i državnih institucija. Ja ne vidim problem ako se zahtjevi i projekti pokrenu kroz državne institucije, da i jedan bude odbijen.
Ne shvatam sta je sa ovim narodom, sta se cudite, kukate, prozivate osmorku. Kome nije u Neumu bilo jasno kuda plovi ovaj brod je glup do bola. I opet je ovo izglasano na izborima, jer su bosnjaci SKONTALI da im je Izetbegovic veci neprijatelj od Covica i Dodika. Ne razumijem stvarno, jesmo li mi zadnju godinu zivjeli u istoj drzavi? Zar se nije sve jasno vidjelo i cilj NARODA je bio skloniti Bakira pod svaku cijenu. Eto sklonili smo. Sta je sporno?
Zuri se Licemjeru Dodiku da ztrpa skrivene kosti Bosnjka na Buk Bjeloj..ako mu Trojaneri pomognu ...sjeme im se zatrlo .
Bit ce sve kako ti kazes
Nestvarno, lik im diktira šta moraju prihvatiti i još hoće da im otme MVP na koje se je namjerila Sabina Ćudić AHHAHAHAHA a ovamo Nihad UK, generalni sekretar NS veli "NS je tako odlučila, mislim da je odluka za izglasavanje Čavare takva da će se zaboraviti za 24 sata" kako ponižavaju i glasače Osmorke AHAHHAHAH..
A u isto vrijeme Haris Bašić u emisiji Polis na Osmorka TV govori kako HDZ nije željela ni sjesti za stol sa SDA, i kako nema šanse da izigra Osmorku, znači trideset godina nas ubjeđuju da je SDA loša jer sarađuje sa Srpskim i Hrvatskim nacionalistima, i onda Bašić dođe i izjavi ovo.. Eto šta nama Amerikanci podvaljuju kao alternativu..
Prihvaćeno, gazda!
Ma sve može, otkrili smo dupe.
zamisli Ono uslovljava i neće u vlast. što bolan eto mrska osmorka ti je dala sve što trebaš sad samo da i njima kažeš da su obični muslimani. Udri jače manijače
Pa i ne rebas ici u vlast, niko to i ne zeli osim te nesretne osmorke koja postoji samo zbog vlastitih sebicnih interesa
ma druze oni ce za stolicu tebi prodati i federaciju
pa Ja koliko vidim Bošnjaci pucaju na mjesto premijera da sklone Fadila a možda neće dobiti ni to ako Fadil ostane u tehničkom mandatu . Nemoramo čekati godinu , već sad se vidi da je osmorka izdala građane BiH. I da će Čović i Dodik da vode svoju politiku narednih godina .
12.10.95 Armija RBiH zaustavljena u ciscenju zemlje od krvoloka. Da nije, ne bi nas sada chetnici uslovljavali glupostima