Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odeš na glasanje u dejtonskoj nakharadi i pokloniš svoj glas nekoj osobi ili grupi ljudi da budu privilegovani, obezbjeđeni, rahat...... učiniš im život lagodnim a istovremeno zbog takve odluke indirektno predstavljaš jedan kotačić sistema koji uništava masu ljudskih ivota. I tako evo već preko 30 godina.
Nrmoj onda ići na izbore, odeš kod Jablana od Zmaja od Šipova i rahat pasete travu zajedno...
Hahahaha jake pobjede.
Samo u tri.Do ponoći će biti u 23
koliko opstina u federaciji
Čudno što li su podbjedili kada nisu imali protukandidate
Cuj klixa glasnogovornik:)
Nema nama pomoci
Kako nece kad mrtv glasaju u smskj
Koja cenzura od strane klixa u pm
mi smo krivi sto posjecujemo,nemoze covjek napisat normalan komentar a da ga ne blokiraju
SNSD je najjača stranka i to je opet pokazao. Čestitam. Ostali neka nastave trenirati, pa će biti bolje sledeći put. Trivićka zasluženo kažnjena.
KAD PRIJE
Kupili izbore jos prije mjesec dana.
Kao da je to nesto novo, vec 30 godina isti dobijaju. Cemu uopste i izbori? Dajte im dozivotne mandate, isti vrag. Druge stranke su ionako njihovi sateliti.
Svaki put me pročera kada mu lik vidim. Izvinite idem u halu!
Tuzla naravno kao i uvijek slobodna o
Tuzlanski Kanton, Ze-Do Kanton,USK,SBK slobodni kao i do sad a od ovog puta ponovi Sarajevski i BPK. Mašala, Mašala..
Gdje se nalazi Pelagićevo, nisam prije čuo, bez ikakve uvrede, čuo sam za Vasu Pelagića, ima li kakve veze.
Srbin za Milorada, Hrvat za Dragana a turbofolk Mujo za Bošku i Vojina.
Nije bas tako a ko glasa za Seydu a sad vidite koje pravi prijatelj kada si u nevolji. Tako bolje da spustimo loptu i slazemo se a neki da neglasaju u inat Hrvatima.
Koji Sejdo??? Nije jedan ima ih 100 tine nametnutih iz trojr koje je Šmit nametnuo, suspendujući ustav i mijenjajući izborna pravila na dan izbora. Ukoliko misliš na Željka Komšića čovjek je izabran legalno i po ustavu kojeg je Franjo potpisao.