Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte okolo kole...fino napisite...stranke upravljaju navijackim skupinama...pogotovo vole incidente pred izbore...u ovom slucaju nalogodavac je hdz...cak su i dva policijska vozila imali kao pratnju i podrsku dok su razbijali imovine...
@BulevarRuzmarina Ofiran si ustasho, lose glumis serbina.U stvari i jesi serbin, ali pokatoliceni.
@yeba.mene.drzava U BOSNI JE NA SNAZI SH FAŠIZAM NASLIJEDEN OD TITINOG VAKTA... FRANJINE USTAŠE SU MAČEKOVCI... MRZE SVE BOSANSKO!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HDZ i SDA u glavnoj ulozi. Predizborna povorka koja najavljuje sta je cilj novih izbora. To policija moze rijesiti za 24 sata. Sve punoljetne oderati drakonskim kaznama plus upisati im u dosje nasilnicko ponasanje pa kad budu vadili putovnice da shavte sta su radili. A za one malodobne, oderati roditelje, ali i tim malodobnicima upisati u dosje malopljetnicku delinkvenciju. Pa bujrum.
Ove bi htjele svijet gdje su muskarci ko Modni Macak
Neka sljedeći put dođu kad se Red Army ustane.
Ja sociologa i govana. Ovde se radi o hrvatskom klerofasizmu, i to je to. Sta mi tu palamudite, ovo je doslo iz kuce i crkve, a HDZ se samo ulaguje klerofasistima.
u svakoj sledecoj organizaciji utakmice da sipa vrsi obezbjedjenje igraca grada gradjana i imovine jer mup hercegovackog kantona nije ustanju da vrsi svoju duznost za sto su placeni nisu nesposobnoi policajci nego njihovi sefovi koji su lkorumpirani drda od drzave budu jaci desnicarski huligani tu nema opravdankja po ko zna koji put
Ušli sazad haman.
Samo Iskoristili priliku da komšijama nanesu štetu, pod izgovorom... to ne treba tolerisati samo sljedeci put kad se ovo desi utoku izvati i pucaj u koga stigneš..
To je ljudska ološ koja nezna zašto to sve radi,samo novci i pustit policiju 2sata da to riješi
Sta ce debili odgojiti nego debile
Ćuj upali u istoćni dio grada.... kako mogu upast? Zar ima neka granica u tom gradu? Dok tako pišete, nema boljitka..
lazete
Huligani su najmanji problem koji Mostar ima!
Nema tu Titine Milicije,.......prvo sve redom izmarise i premlati,..pa onda pitaju ,.ko je kriv,...
90 posto hrvata se stidi ovoga, ali isto ce njih 30 posto glasati za HDZ, a na izbore izaci manje od njih 50 posto. Dokle god je tako, dzaba ovih 90 posto sto se stidi kad ne mrda k...
Bolan kakav Bošnjak, kakav Hrvat, do ovog p.o.srano.g rata nisam znao šta je ko. Najbolji prijatelj mi bio muslimani, nažalost rahmetli. Ja u Ljubuškom navijo za Velež on za Crvenu Zvjezdu koje su to bile zajebancije. Ovo su bolan seljačine, a ne navijači.
"Zbog toga, ostaje nejasno kako je MUP HNK uhvaćen na spavanju i zatečen dešavanjima".,,, #dalje ne moramo znati
Probudite se ljudi, osvijestite se Zašto živite u vremenu devedesetih, vremenu mržnje i ratova, zar vam nije dosta, dosta svega, podjela svake vrste, je li idemo naprijed ili stagniramo 91-95 Halo ba vi ste ta godišta, tad ste rođeni, živite danas, hoćete da vam u tome prođe život, mržnja prema onom drugom samo jer se zove drugačije i pije sarajevsko umjesto karlovačkog Ili normalni ljudi da napuste ovu zemlju ili da vas protjeraju