Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MISLIO SAM DA NEĆE DOĆI NA RED ALI HVALA BOGU
SDA je unistila Sarajevo i okolicu gore nego vjni vrh RSa Memic, Berilo, Skaka ...
Za šta? Da li vi znate nešto što mi ne znamo?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovakve stvari nas vrate u realnost kakvo je stanje u drzavi, rod kriminala i korupcije, bez ikakvog straha od zakona zato se ovakve stvari i desavaju
polako al nahoda i ovaj "najbogatiji" nacelnik ,...pa jel moguce da je se**ak milioner !
S d a su uniszile Igman i Bjelasnicu. Vrelo Bosne su unistile razne sda budnje. Sve objekte na vofozastitnoj zoni Vrela Bosne treba ukloniti kao nelegalne i ponistiti sve dozvole ukoliko inaju. Ta sda silnost je demolirala narod.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
O jBerliooooo more li se jos krasti I unistavati priroda...oooo Berlio
nije demirovič sam ima ih još iz sar.šume
Sta sad opet sda nacelnik, bio od osnivanja tamo. Pa malo setao po drugim strankama. Pa se vratio u leglo kriminala. SDA je nama smrtna kazna!!!
SDP 16 GODINA SBIH 4 GODINE SDA 4 GODINE DUPEUVLAKAC HAHA ŠTA IMA ŠTO LAŽEŠ ZBOG KOGA MADA OPET MISLIM DA OVAJ IBRO NIJE KRIMINALAC I DA JE DOBRO IZGRADIO SVOJU OPŠTINU.
Ajde vec ako cemo neke proteste furati, ajmo izaci da se ukine SDA. Zabrana rada na jedno 20 godina. Eh onda opet od nule, eto toliko sam tolerantan.
Jesu li ovo konacno i Berilu dohakali, kome li se zamjerio kome li nije platio pa konacno na red dosao?
Vodeći se primjerom izabranih uglednih funkcionera, znači sada svi možemo sebi odabrati komad državne zemlje i sagraditi garaže vikendice barake poslovne prostore, ok sada je sve jasno
Onaj ko drži službenu dokumentaciju u privatnim prostorijama, mora nosti privatnu pidžamu u službenim zatvorskim prostorijama
kad vidim komentare i botove trojke na klixu, nisam nikad ali od sada samo SDA glasam
šta je ovdje šokantno, ne kontam
meni nista sokantno ne moze biti vezano za berila. sok bi bio da su ovi papiri u opcini
Boze, sta nam uradise i jos uvijek rade. Ali mi tupavci smo krivi.
eh koliko berila ova mala zemlja ima...
Gdje je Avdo Avdić , više puta presuđeni klevetnik , istragu koju vodi na hajatu ovo neće ni pomenuti.
Dajte mu opet glas, osladilo mu ne, nikad sit..
Treba dugo vremena da se duboka drzava SDA iskorijeni.