Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
wow koji zaplet... sta li spremaju? Cak je i Silajdzic vaskrsao... zanimljivo
Konačno ljudi pokazuju samopoštovanje...čuj Baketa dijeli ukore parlamentarcima ko da su djeca a on razredni stariješina
Od sutra cemo imati osim SDA i ASDA BSDA...CSDA.... blago bosnjacima .. svest cemo se na nivo roma u BiH
igrači za graditeljev tim...
Priprema se nova stranka, B-SDA...ovdje planirano glume borce za narod da nafataju publicitet i etiketu dobrih momaka...zivi bili pa vidjeli. Priprema se jos jedan samar za državni budzet koji ce izvlaciti pare za predizborne kampanje. Narode moj, molim te, nenasjedaj...jer vi sve finansirate.
Hoce li Semso Granata napustiti i prostorije tešanjskog SDA. ??
IZMETBEGOVIĆU NEK TI ZAŠTIĆENA SEBI-JA ZAUZVRAT ODRADI MENADŽMENT BABOVINE SDA??
samo da bakir ode pa da ovaj narod malo prodiše
@percepcija recepcije .. OK treba Bakir da ode.. a sta ja ostalim.. Ivanicem, Civicem, Dodikom, i jos 100 slicnih kretena koji nam svima rade o glavi i vode nas u propast?!
@BHRealnost3 S'njima je ce biti lako,prvo Bakir,on je vjeru,nepotizam,zaduzivanja...itd uveo kao normalan nacin zivota
Sda-ova politika je umrla kada i rahmetli predsjednik, nadam se da ce 2018 zvanicno biti dzenaza i toj stranci, koja ne nalikuje nimalo na onu pravu SDA.
Kretenima malo sto su pohapali sve zivo SDA ih digla na tron krali godinama pa sad nemaju odakle pa idu dalje
Sta reci saljem poruku onim sto gledaju a ne vide u onim sto slusaju a ne cuju :)
@Anachronox i*
sta kupi? blokice,upaljace i olovkice haha
Treba novi zakon da se politikom u BiH moze baviti mladji od 40 god.Ovi su dokazali za ovi dvadeset godina da su promasaj..Kad to narod shvati neka izadje na izbore..
jebat ih
samo da bakir ode pa da ovaj narod malo prodiše
Odlazi cirkus iz našeg malog grada....
Moj novalicu, sad ti tek nema akciza