Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li meni odgoda od jedno 70-ak godina za plaćanja rate stambenog kredita? Ko još želi neke odgode neka se izjasni... Hajmo raja...
Ma mogu odgadjat ali ne gine im zatvori čučavac...
Suti ne spominji. Ja doduse imam jos malo do 2017-e ali imam osjecaj kao da je do 2050e.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Solak izgleda hoće još jednu platu da podigne...🤣😂
Hahahaha zatvaraj bagru
Da Bog da struhlo, propalo i nestalo nepravedno drustvo u kojem politicki kriminalci na kraju ne odu u zatvor.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fikret Hodžić je navikao na čučavac.
Koji od ovih razloga su oni naveli? Odgađanje radi poljskih radova, a porodica zbog slabog imovnog stanja ne može angažovati drugo lice za obavljanje ovih poslova?
E jest vas Novalić zavalio, samo 4g on dobio, a i pare su kod njega garant
Pokrali kospice za Covica koji je pokro milijarde I Jo’s na slobodi,e moj sude I sud-ouest gdje su muda d’à zatvorite najveceg kriminalca I ratnog tjeraca robova Covica
Jelka Milićević je osuđena na koliko klix-e? A ne ona je oslobođena kao šefica i potpisnica, jelde. HDZ radi svoj posao.
Nece oni zatvora vidjeti!Asim ce to sve da sredi!
Nisu stigli kupiti vazelin pa traze odgodu!!!
Jest vas lijepo vidjeti Solak komadant i ovaj Malinar Medicinar idete lagano prema Vojkovicima
bolje bi nam svima bilo da vas je majka odgodila
Ne znam za ovog prvog, al malinar ima posla oko imanja valja to sve pripremit. Pa ga satro i razumijem. A fadil nema jadnik nista, sve prijavljeno na druge :)
E ja bi na svaki dan odgode dodao dan kazne kao kamatu na kredit, pa bujrum.
E, jesu mafijaši napravili sebi državu. Čuj, odgodu traže kao da na ekskurziju idu ma pofatat to i u prdekanu. Sirotinju radi 3 metra drva ste zatvorili ekspresno još nikakvih primanja nema, a ovaj ološ u Armani odjelima hoće hotelski smjestaj. Gadite mi se svi od vrha do dna...
Ni jedan od njih neće vidjeti dana zatvora. Prvo će da odugovlače izvršenje kazne, a onda će Ustavni sud da ukine presudu pa će se predmet vrati na ponovni postupak Sudu BiH i tako će pravosudna sapunica da se nastavi, narod će ostati gladan pravde, politički i ini kriminalci će da se šetaju na slobodi, a stranački uhljebi sa svih strana će i dalje da navijaju za svoje.
Kada je valjalo lopatom uzimala fukara i halaša nije razmišljala, sada lijepo u prdekanu pa žalbe pišite!
Pa ja ... oni mogu ... a kad jadni covjek , da bi prezivio , posluzi se sa dva metra drva , njega odmah u zatvor .... e moja drzavo ko te vodi .